Eclipse PDT test sunucusu konuda XDebug sunucu

3 Cevap php

Ben Subclipse yüklü Eclipse PDT var ve şu anda benim üretim sunucusuna bir depodan çizim bir PHP projesi var. Ben VMWare Workstation Linux yüklü ve XDebug kullanarak bir hata ayıklama sunucusu olarak kullanan umuyordum var. Sorun dosyalarını güncellemek zaman, onlar sadece benim üretim sunucusunda depoya kararlı olmasıdır. Nasıl VM linux üzerinde kurulum test edebilirsiniz? Iki depoları değişiklikleri işlemek mümkün mü? Bunu yapmanın iyi bir yolu var mı?

3 Cevap

Ben bir depo kavramı ve çalışma kopyasını kafa karıştırıcı olabilir düşünüyorum. Sadece bir proje için bir depo olmalıdır. Depo temelde kod tabanının sadece merkezi bir kopyasıdır. Sen deposundan hata ayıklama sunucu kodu çıkış. Eğer kaynak kodu değişiklikleri yaptığınızda bunları taahhüt ve onlar deposuna gidin. Daha sonra test etmek için son değişiklikleri almak için hata ayıklama sunucu çalışma kopyası üzerinde bir svn update çalıştırın.

If you have your working copy on the host and not in the guest (VM), the easiest way is to use the shared folders in the VM... Setup your shared folder to point to your projects folder on the host, or a subfolder where you have your working copy. Inside the VM you can link your www-root eg. to /var/www/myproject.com to have the same path as on your production server. So you have only 1 working copy shared with your test server inside the VM.

Ayrıca SSH (ya da FTP) kullanın ve SFTP (ya da FTP) ile host üzerinde web erişebilirsiniz. Bunun için sizin ev sahibi bir SSH-/FTP sunucu üzerinde yüklemeniz gerekir. Sizin VM içinde size web sunucusu ile kolay erişim için, bir yerel yol bağlantısını monte SSH / FTP ile sigorta kullanabilirsiniz.

Ayrıca 2 iş kopya (ev sahibi tek ve VM içinde bir) çalışabilirsiniz. Her iki eşitlemek gerekir, çünkü Ama bu, daha fazla çalışma ihtiyacı.

Ayrıca yönünü değiştirmek ve VM bir çalışma kopyasını olabilir. Bunun için en kolay yolu SSH (SFTP) ile VM erişmek ve ev sahibi bir sürücü (örneğin Sürücüm) olarak SFTP'yi monte edebileceği bir araç üzerinde kullanmaktır.

Bunu revizyon güncellemek için dev-makine söyler depo-makine, bir post-commit kanca oluşturabilirsiniz.