Google Web Toolkit veya JQuery ile sunucu tarafında SQLite veritabanı

3 Cevap php

Ben dinamik olarak bir web sayfasında görüntülemek istediğiniz araç marka ve model verilerin büyük bir dizi var. Bir araç seçtiğinizde Örneğin, menüde aşağı araç modeli açılan dinamik bir zaman uyumsuz çağrı ile doldurulan bir damla olun.

Ben normalde bir sunucu tarafı veritabanından istenen veri dönmek bir PHP komut dosyası için bir AJAX çağrısı ile bu yürütmek olacaktır.

Bir PHP yardımcı script ihtiyacını kaldırmak için, ben doğrudan bir sunucu tarafı SQLite veritabanı aramak istiyorum.

Her şey o sunucu tarafı SQLite veritabanları Google Web Toolkit veya JQuery ile sorgulanacak anlamına gelmez işaret gibi görünüyor.

Google Web Toolkit ya da JQuery ile bir sunucu tarafı SQLite veritabanları kullanmak mümkün mü?

Teşekkürler her zaman olduğu gibi!

3 Cevap

datapoints bir çift:

  • GWT ve jQuery hem sonuçta tarayıcı içinde JavaScript olarak yürütmek. Onlar (HTTP) AJAX istekleri başlatmak mümkün olmanın ötesinde ağ yığını için herhangi bir erişim yok.

  • SQLite bir dosyanın içinde gömülü bir kütüphane var, bir sunucu değil. (Vb PHP, Python, Ruby gibi) en modern betik dilleri bazı kitaplığı (çekirdek veya dış) onu gömmek.

  • HTML5 ve Google Gears hem istemci tarafında JavaScript uygulamaları istemci tarafında veri depolama sağlamak için SQLite'ı kullanmak; ama tüm tarayıcısı içinde çalışan ve bu nedenle tam istemci tarafı oluyor.

so .... sunucu tarafı SQLite AYKA / jQuery arasında 'doğrudan' rota var

Google Gears kontrol etmek isteyebilirsiniz. Bu GWT ve SQLite entegre, bu nedenle bu bir online uygulama ile işe yarayabilecek nasıl bazı ipuçları ve bazı örnek kod verebilir:

Google Gears is a library that enables your web applications to work offline. Currently it consists of three modules: LocalServer for caching and serving up your web app resources (ie. html, javascript, images), a SQLite Database for storing offline data, and a WorkerPool for performing asynchronous operations.

http://www.gwtsite.com/getting-started-with-gwt-and-google-gears/

Orada SQLite için JDBC sürücüsü, yani GWT en RPC üzerinden bu kadar (soyutlanmış) erişim sağlayabilir.