PHP bir distribultable bağımsız program yapma

5 Cevap php

Ben Kullanıcının makinesinde offline çalıştırmak gerekiyor PHP bazı uygulamaları yazmaya karar verdik. Ancak, ben çalıştırılacağını nerede bir yerel sunucu oluşturmak için kullanıcı dostu bir kurulum sihirbazını bulmak için görünmüyor olabilir. Herhangi bir fikir?

PS: İşte ne istediğimi bir örnek: http://www.nolapro.com

5 Cevap

You could go to the old school route and try using PHP-GTK.
Text Tutorial here: http://www.kksou.com/php-gtk2/References/Compiling-standalone-PHP-GTK2-applications-on-windows-using-PriadoBlender.php

or you could go the route that I believe has much more promise: Adobe AIR + PHP
It has the added bonus of running on any platform!
Video tutorials here: http://www.vtc.com/products/Adobe-AIR-PHP-Development-Tutorials.htm

Orada oyunda yeni bir oyuncu da var, Appcelerator. Bu size (PHP, Ruby, Python, vb) ne istersen dil kodunuzu yazmak ve seçim platformu için derlemek sağlar (iPhone, Android, Windows, OSX). Bunun parçaları hala beta, ama inanılmaz kaygan & görünüyor Serin ve öğretici videolar sürü vardır. http://www.appcelerator.com

Sadece feels çok yanlış, çünkü bu savunmaya nefret ediyorum. Sık sık veya bir üretim ortamında bu iş için gidiyoruz eğer, muhtemelen, tek başına uygulamalarda kullanmak için inteded bir dil kullanarak daha iyi olurdu.

Bunu dedi, benim bir meslektaşım bunun için EXE Compiler Bambalam PHP kullanmak için kullanılır. O aslında onun etrafında inşa karlı bir ürün vardı.

Bambalam PHP kodu dayalı herhangi bir harici DLL, güvenmez bir EXE üretecektir.

http://www.bambalam.se/bamcompile/

A new feature of PHP 5.4 & 6 can help you, the builtin web-server. http://php.net/manual/en/features.commandline.webserver.php

Bu özelliği ile harici web sunucusu olmadan yerel olarak php app barındırabilir ve localhost erişim.

Eğer gerçekten bir istemci uygulaması hakkında konuşurken eğer bunu yapmak gerçekten yanlış.

Eğer web tabanlı bir uygulama dağıtmak için bir sunucu + tarayıcı sarmak istiyorsanız bu yüzden size üç seçenek kontrol edebilecek yerel çalışır:

1) Basit bir webkit tarayıcı (kod 30 satır bir QT Webkit tarayıcı alabilirsiniz) ve bu port 80 kullanır gibi bir yerde bağımsız (değil apache kontrol komut dosyası aracılığıyla yüklü bir apache sunucusu dağıtmak ve ben muhtemelen başka bir yüklü web sunucusu ile çakışan .

2) Firefox PRISMA çözüme bak. Ben sadece bir haber bu konuda okudum ama tek bir başlangıç ​​URL etrafında firefox sardı. Siz aynı şekilde olarak bir web sunucusu dağıtmak zorunda

3) Bir HTA uygulama olarak tamamlamayı deneyin. MSDN üzerinde ilgili bilgisi ara.

Gerektiği gibi özel uygulama etkileşim kodunu ekleyebilirsiniz olarak I (1) tercih ederim.

PHP Masaüstü proje bir göz atın. Bu bir Chrome tarayıcı ve bir web sunucusu gömer. Bu tür EXE derleyici bir PHP gibi davranır. Inno Setup yükleyici yardımı ile dağıtım için bağımsız bir yürütülebilir dosya oluşturabilir.

https://code.google.com/p/phpdesktop/