Gelen ile oauth kullanarak twitter gönderebilir

5 Cevap php

Ben oauth kullanarak twitter göndermek için nasıl belirsiz duyuyorum. Bana şans zaten bunu gördük çünkü bakmak için sadece bu sayfada bir bağlantı sonrası etmeyiniz. Ben onlar app twitter ve onaylamak gidip geri siteme gelmek bölümü var. Daha sonra erişim tuşunda bilgi depolamak ve kullanıcı veritabanında gizli anahtarı erişin. Sonra kıvırmak kullanarak ama doğru görünmüyor hangi göndermeye kullanıcıların kullanıcı adı ve şifrenizi kullanarak am twitter gönderebilirsiniz. Ama neyse bu konuda temel sorun bu linkten yayınlanmıştır gösteren değildir ve nerede ya da nasıl bunları kullanmak için bilmiyorum çünkü erişim tuşu ve erişim gizli anahtarı kullanarak asla duyuyorum olmasıdır. Herhangi bir yardım takdir edilmektedir.

5 Cevap

Ben OAuth bitmiş, ancak PHP, bu yüzden size kullanmak tam kodunu söyleyemem, ama size söyleyebilirim ettik, bu noktada

I can then post to twitter using curl but I am using the users username and password to post it which doesnt seem correct.

Eğer gerçekten yanlış yapıyor. Eğer güncellemeyi gönderen uygulama ile ilgili herhangi bir (doğrulanabilir) bilgi vermez parola tabanlı kimlik doğrulaması kullanarak durum güncellemesini göndererek çünkü bu uygulama olarak Twitter'da görünen değil nedenidir.

Kullanıcı hibe OAuth aracılığıyla erişirken, Twitter belirlenen geri URL dönmelerini ve bu yönlendirme parçası olarak size bir doğrulayıcı belirteci göndereceğiz. Eğer doğrulayıcı simgesi var, sen ve Twitter geri bir erişim belirteci gönderecek (böylece kullanıcı aslında uygulamanıza geri gelmesi mi olduğunu kanıtlayan) uygulamanın tüketici tuşu ile birlikte geri Twitter'da gönderin. Erişim belirteci sonra (uygulama yerine salt okunur daha okuma / yazma erişimi için kayıtlı olduğunu, elbette, varsayarak) kullanıcının hesabına durum güncellemeleri göndermek için (tüketici tuşu ile birlikte) kullanılabilir.

Eğer OAuth yetkilendirme kullanıyorsanız, size never kullanıcının parolası gerekir. Bir şey için. İşte bütün mesele de bu.

Ben twitter uygulaması ile bir işaret yaptı, ama bu sadece bir kullanıcının arkadaş vb almak, takip, güncelleme değil, aynı zamanda imza değil, tüm oauth sürecini basitleştiren bir php sınıfı bulunuyor, EpiTwitter kullanılır

Here is a link just in case you have not heard of it.

http://github.com/jmathai/twitter-async/tree/1185dc839ecee8b0cf4355994977e43e00e08185

Eğer Twitter OAuth yoluyla yayınlamak, otomatik (yani değer "Kimden") Kaynak olarak uygulama setleri

Kimse cevap beri, ben bir kelime atmak düşünüyorum. Ben heyecan ve ben saf teori olduğunu söylemek her şeyi ile OAuth kullanmayı denedim hiç unutmayın.

Eğer erişim kimlik elde sonra yapmanız gerekenler (şaşırtıcı) onları kullanmaktır. Ben erişim kimlik bilgilerini elde etmek için kullanılan tüketici anahtar twitter thingie "dan" bu eklenti tam olarak ne yapar olduğunu tahmin ediyorum. Eğer söz konusu kullanıcı değilseniz yanı sıra, hatta know kullanıcının kullanıcı adı ve şifre gerekiyordu.

Ben zaten orada oldum bile, yeniden ziyaret this page isteyebilirsiniz düşünüyorum. Bu örnekler size bir resim veriyorsunuz. Saf curl kullanarak güncelleyebilirsiniz ama ben şüpheliyim.

I've read something but actually I haven't yet made it, but I'm sure you can't use user and password: oauth was made exactly to avoid storing users' credentials on third sites. When you recevive token and secrets after the first step of authentication on twitter site, you have to store those data and use them to authenticate the api calls.

Ben kıvrılma ile ilk adımı yapamazsınız düşünüyorum, ama zaten simge ve db saklanan gizli olduğunda ilk aşamasından sonra, sizinle togheter saklanır simge ve sırları geçen tarayıcı olmadan Twitter'ın API çağrıları kıvırmak kullanabilirsiniz sizin çağırır.