Dinamik video içeriği ekleyin (YouTube gibi) (PHP)

6 Cevap php

Ben bir sitede kullanıcılar için kurulum video yükleme isteyen ve onları bir Flash player üzerinden inceledi olmasını istiyor değilim. Site zaten kısmen (başkası tarafından) inşa edilmiştir ve ben özellikle PHP video dosyaları ile başa çıkmak için vardır teknolojilerin ne tür merak ediyorum.

Ben dosyalar FLV dönüştürülmesi gerekir düşünüyorum. Bundan sonra ben sadece Flash bir SWF gibi FLV yükleme düşünüyorum.

Onlar da Flaş akarsu ile mp3'ler yapmak istiyorum, bu yüzden de mp3'ler destek verebilecek eğer serin olurdu.

6 Cevap

ffmpeg sizin için bir araçtır. Bu diğer araçları bir sürü dayalı büyük bir opensource video kodlama kütüphanesi bulunuyor. Bu doğrudan kullanmak biraz zor, ama ben birkaç korumalar etrafında olduğunu düşünüyorum.

Daniels cevap adition, ben ffmpeg-php, ffmpeg kullanarak video ve ses dosyalarını bilgiye erişimi ve almak için bir nesne yönelimli API ekler PHP için bir sarıcı kütüphanesi kontrol etmenizi öneririz .

Sen formatları arasında dönüşüm dışında, bir çok şey yapabilir, küçük ve kolay bir şekilde daha fazla kare video görüntüleri olsun ...

Eğer SWFObject FLVs görüntülemek için denediniz mi? Bir projede yakın zamanda bu kullanılan ve bir cazibe gibi çalışır. Yapılandırmak için çok kolay hem de.

Aslında dosyasını kodlamak için diğer hizmetlerini kullanarak kurulum hızlı da kolay seçenek olduğunu buldum. Ben bu proje için Hey!Watch kullanarak sona erdi. Çoğunlukla videolar kısa ve insanlar video içinde etrafında atlama olmayacak çünkü henüz bir akış sunucusu / hizmet hakkında endişeli değil.

Youtube gibi ve mükemmel bir soru uyan (ve en az another one) açık kaynak çözümleri için 3 büyük bağlantıları ile this çok underrated sonrası vardır.

YouTube API kullanın ve bunları sizin için ağır kaldırma yapalım.