Birden fazla dosya yükleme

5 Cevap php

Nasıl biliyor mu veya birden fazla dosya flaşı veya istemci makinede yüklü olması gerekmektedir şey kullanmadan bir web sunucusuna aktarıcı olmasını sağlayacak bir demo veya komut dosyası sağlayabilir.

İdeal yüklenenler vs yani% 27 yapıyorsun nasıl bir statü sağlanması

Sonra birden çok dosya seçmek yükleme çarptı ve sonra da bir kuyrukta tek tek yüklenir olabilir, çok iyi olurdu?

Herhangi bir fikir? Herhangi bir dil gayet iyi.

Hey - I've spent a lot of time searching through google but from what I can see nobody has done an multiple file uploader with a status with out using flash/uploadify/fanceyupload/SWFUpload without having several input boxes.

5 Cevap

Sen saf PHP ile durumu sağlayamaz.

AJAX bir çözelti veya Flash olabilir.

Uploading multiple files works pretty similar as uploading one file. You can send the files in an array.

Basit yolu: Birden çok dosya giriş öğeleri ekleyin.

O kadar basit değil bir yolu: Bu başarabilmek için Javascript çerçeve kullanın. Vardır many scripts out bu işlevselliği destekleyen.

Sunucuda doğru yazılım ile, istemci üzerinde sadece JavaScript kullanarak bir yükleme ilerleme ölçer görüntülemek mümkündür. mod_uploadprogress lighttpd için kontrol.

Herkes zaten mümkün ne cevap ya da değil, multifile yüklemek için iyi bir jquery eklentisi: http://www.fyneworks.com/jquery/multiple-file-upload

Hey, bu bir cevap için gerçekten çok geç olduğunu biliyorum, ama ben de aynı yükleme sorunu ile karşı karşıya geldi, en iç karartıcı çoklu tarayıcılar için destek oldu. Ben bunu gelecekte birisi yardımcı olur umarım, hemen hemen tüm tarayıcılar üzerinde çalıştı bu eklenti bulundu.

http://www.uploadify.com/