Ne SSL kullanmak için alır?

1 Cevap php

Ben sadece Kredi Kartı işlemleri yapıyor olacak bir bankanın talebi üzerine, benim barındırma sağlayıcı bir SSL sertifikası satın aldı. Ben sadece işlemleri yapmak için kendi sitesine CC bilgi gönderme olacak eğer ben işlemlerini yapmak için kendi sitesinde benim kullanıcıları gönderme veya olacak eğer henüz, ben emin değilim. Benim karışıklık gelişmekte benim kodlama sistemi getirmedi. Ben çok basit bir fotoğraf satın alma web sitesi inşa ediyorum, ben kendi alışveriş sepeti sistemi tasarımı tercih ettik. Hangi noktada ben SSL kullanmak gerekiyor? PHP kod çeşit ben POST üzerinden bana gönderilen verilerin şifresini çözmek için kullanmak zorunda olacak var mı? Ben bunu kullanmak gerekir, yoksa iş zaten (Safari görünen küçük kilidi tarafından doğrulandığı gibi) sadece bir sertifika alarak benim için yapılır?

Teşekkürler!

1 Cevap

Genellikle uygulama mantığı sunucu sertifikası ile uğraşmak gerekmez. Sadece web sunucusu yapılandırmak; https kullanmak için web sunucusu uygulamasını yapılandırın.

Bu konu dışı StackOverflow için (ben hala don't PHP onunla ilgilenmesi gerektiğini onaylamak için cevap vermeye çalışıyorum) nasıl yapmak.