Armut Log MDB2 mesaj uzunluğu ve hatalar

2 Cevap php

Geçenlerde PEAR ile bir SQL günlüğü çerçeve kurmak ve her şey gayet iyi çalışıyordu. Ancak, ileti alanına (VARCHAR 200) varsayılan uzunluğu biraz kısa olduğunu düşündüm, bu yüzden 512 bu artırmak için phpmyadmin benim veritabanı yapısı değişti. Ancak, hızlı bir şekilde bu tamamen çalışan oturum durdurdu değiştiğini fark etti. Ben hızlı bir şekilde geri 200 uzunluğunu değiştirdi. Ancak, bu değişiklik günlüğü hala kırık sonra bile. Ben log fonksiyonu için hata takip var, ama ne yazık ki bana özel bir nedeniniz neden onun başarısız vermez. Yani benim soru iki yönlüdür:

ARMUT günlüğünü kullanırken 1) Herkes bu sorunu ya da benzer bir şey çalıştırmak vardır?

2) daha uzun bir mesaj alan oluşturmak için doğru yolu nedir?

Teşekkürler,

Erik

2 Cevap

Ben eski veritabanını silme ve (hatta daha uzun bir mesaj alana sahip) bir yenisini oluşturmak iyi çalıştı bulundu. Açıkçası iyi bir çözüm Saklamak istediğiniz kalıcı günlük çok sayıda veri varsa. Herkes gidiyor olabilirdi ne olarak herhangi bir fikir varsa bunu duymak isterim.

Eğer hata mesajlarının ne tür alıyorsanız? Bir pastebin kullanıldığında belki bu yüzden biz size yardım etmek daha mümkün olabilir kullanıyorsanız koduna bakmak olabilir.