php iyi uygulamalar uygulama

5 Cevap php

Ben yazmak kod mümkün olan en iyi kalitede olmasını sağlamak için çalışın, bu yüzden en iyi uygulamaların kabul setleri takip için çalışıyoruz.

Perl, ben popüler bir kitap "Perl En İyi Uygulamalar" bölümündeki yönergeleri takip etmeye çalışıyorum ve ben bu kitapta tavsiye politikalarını uygulamak için PerlCritic modülünü kullanabilirsiniz. PerlCritic önerilen her politika takip edilmesini sağlamak için kodumu denetler. Ben bug ücretsiz bir kod oluşturma konusunda ciddi çünkü ben "acımasız" için PerlCritic belirledik.

Javascript ile, aynı şeyi yapmak için JSLint kullanmak, hem de ateş kontrol sıkı hatası sağlayan.

Ne yazık ki, ben PHP için böyle bir şey bulamadım! Ben 20'den fazla ürün ile PHP için en iyi uygulamalar listesini asla buldum ve kesinlikle böyle kurallarını uygula, bir sözdizimi denetleyicisi bulamadı.

(Bu arada, ben PHP'nin error_reporting ayarı hakkında bilmek i. Buna ek olarak bir şey istiyorum).

Php konusunda en iyi uygulamaları zorlamak için böyle bir program var mı?

5 Cevap

I PHP CodeSniffer statik kod analizi için tavsiye ederim ...

PHP Codesniffer gerçekten şu anda orada en iyi araçtır. Dağıtım birkaç farklı rulesets içerir ve siz de kendi oluşturabilirsiniz.

Yerel olarak çalıştıran ek olarak, aynı zamanda PHP Codesniffer CI aracı haline raporları entegre edebilirsiniz. PhpUnderControl için oldukça kolaydır, Hudson veya başkaları hakkında hiçbir fikrim yok.

You will find almost all tools about quality of code in PHP on this page : http://phptothemoon.com/en/content/tools-quality-php

Bu kod kalitesini ölçmek gibi, sürekli entegrasyon araçları üzerinde bir göz atın.