SwiftMailer vs PHPMailer?

7 Cevap php

Ben ekleri ile bazı e-postalar göndermek için gereken oldukça basit bir php script inşa ediyorum. Bunu yapmak için bu 2 kütüphaneleri buldum. Bir diğeri üzerinde önemli avantajları var mıdır ya? Veya sadece rastgele birini seçmelisin ve onunla yapılabilir?

7 Cevap

Ben phpmailer artık geliştirilen söyleyecektim, ve swiftmailer olduğunu. Ama ben googled zaman ...

http://phpmailer.codeworxtech.com/

Yani onun tekrar çalışmış olmak göstermektedir.

Ben PHPMailer çok kullanılan, ve onun her zaman sağlam ve güvenilir oldum. Geçenlerde yukarıdaki nedenle, SwiftMailer kullanmaya başlamıştı, ve o da bana hiçbir sorun verdi.

Şimdi PHPMailer tekrar geliştirilmiş olduğunu, ben muhtemelen yeni sürümü denemeye düşünüyorum.

Yani, benim cevap hem de yetenekli olduğunu ve bu çok önemli değil - birini seçin, onu öğrenmek, onu kullanın. Eğer gerçekten geliştirmeye çalışıyoruz ne olursa olsun almak böylece hem masif posta fazla avantajlar () ve soyut uzak e-posta nüansları sunuyoruz.

Orada da Zend_Mail. Ben bugün yeni bir proje için birini seçmek için olsaydı, ben bunu ciddiye düşünecektim.

Ben birçok proje üzerinde PHPMailer kullanılan ve bir sorun yoktu hiç. Bu özelliği tam ve o iyi belgeler var.

Ben bu yüzden web sitesinde bir göz aldı SwiftMailer hiç duymamıştı. Bu çok güzel bir çözüm gibi görünüyor.

Söylediğin gibi ihtiyaçlarını basit iseniz, o zaman sadece rastgele birini seçmek.

Hem de baktım ben SwiftMailer PHPMailer çok daha güzel bir arayüze sahip ve birisi işaret ettiği gibi Zend_Mail diğer Zend bileşenleri kullanarak konum, özellikle eğer bir başka iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Eğer aynı çerçevede her şeyi kullanmak eğer hayat çok daha kolay hale getirir.

Hatta son sürümü - - bir utanç ben sadece nedeniyle PHPMailer ve PHP 5.3 ile sorunlar bugün Swift açık ettik. Swift şeyleri kolaylaştırır çok iyi belgelenmiş entegrasyonu vardır.

Google trends: swiftmailer is growing but phpmailer is still very strong.

Ben SwiftMailer coz belgelerle birlikte gideceğini açık ve kolaydır. Phpmailer sitesi / docs (en azından öyle bakmak) biraz dağınık.


EDIT: Onlara hem çalışıyor (ve SwiftMailer çıkış ipucu her türlü vermedi hangi bir hosting soruna karşı başımı vurarak) Ben tamamen fikrimi değiştirdim sonra, I would definitely go with PHPMailer en az bir iyi bir neden için: o çok daha kolay Eğer herhangi bir sorun halinde hata ayıklama.

SwiftMailer ve PHPMailer hem de (SMTPDebug = 2 çevirerek bir eklenti ve PHPMailer ile SwiftMailer) hata ayıklama seçenekleri sunmak, ama SwiftMailer PHPMailer yapılan 3 dosyalara göre ayıklama SwiftMailer zorlaştıracak küçük dosyalar yüzlerce yapılır arasında.

Ve dokümanlar hakkında, PHPmailer documentation görünümlü az fency, ama var ihtiyacınız: simple tutorial, examples, tips and tricks

bakabilirsiniz: phpguru.org, ve PEAR Mail class