Farklı tıklanabilir seçenekler hepsi aynı form göndererek bir dizi vermek için standart bir yolu nedir?

5 Cevap php

Ben filmlerin bir dizi hakkında bazı verileri görüntüleyen bir PHP oluşturulan sayfa var. Sayfa POST kullanarak güncellenir. Formu sadece belirli bir harfle başlayan filmler gösterilmektedir. Ben bir mektup her biri ekranın üst, tıklanabilir bir dizi seçenek sunmak istiyorum. Eğer "B" tıklarsanız yüzden formu gönderen ve yeniden çizer B. (Biliyorum ile başlayan sadece filmler gösteren sayfa, Ajax bunu yapmak için daha iyi bir yol olurdu, ama ben bir şey hızla halletmek için çalışıyorum .)

Her neyse, ben her bağlantı gizli bir alanın değerini ayarlar ve daha sonra formu gönderen bir JavaScript çağrı alarak bunu biliyorum, ya da ben her harf, belirli bir değeri vardır ve gönderen bir düğme olacak alarak bunu yapabilirdi doğrudan oluşturulması, ama özellikle zarif gibi bu grevlerin ne bana. Bunu yapmak için standart bir yol var mı? Ben gerçekten belirgin bir şey eksik?

5 Cevap

Her zaman gönderme düğmeleri bir dizi oluşturmak ve her biri farklı bir ad verebilirsiniz. Sonra POST diziye dahil ne dayalı basıldığını göndermek olduğunu görmek için test edin.

Eğer düğme için kendi resmi vs yerine böylece göndermek giriş türü yerine image input type kullanabilirsiniz unutmayın.

Ben hemen hemen sahip seçeneklerini kapsar düşünüyorum. İnsanların gerçek düğmeleri stil sevmiyorum çünkü ben genellikle javascript ve HREF'ler ile yapılır görmek.

Internet Explorer (6/7?) Bir üzerinde name düğmesi ile bir değişken POST değil farkında olun - Sadece tıklandığı butonuna koordinatları ile name_x ve name_y ile değişkenleri nakleder.

Sen aslında gerçekten bunu kullanarak değil gibi formu göndermek gerekmez.

Köprüler B Neden sadece bir dizi

Bu gibi birçok farklı göndermek düğmelerini kullanın:

<input type="submit" name="letter" value="A" />
<input type="submit" name="letter" value="B" />
<input type="submit" name="letter" value="C" />
...