Iki konum ve bir SVN repo tasarrufu yapabilen IDE?

4 Cevap php

Herkes rastlamak oluyor ya da aşağıdaki yetenekli bir IDE tavsiye olabilir, ben sadece merak ediyorum:

Anahtar gereksinimleri:

  • Save to two locations as a part of the normal save operation. (Local or network drive ve a web server dev box.)
  • Subversion integration (in addition to the above).
  • Windows tabanlı
  • Code highlighting (ve ideally function completion/hinting, etc.) for PHP, JavaScript & HTML.
  • Ability to switch between multiple projects. (And ideally export project configuration information.)

Ne yazık ki, bugüne kadar tasarıyı uygun olduğunu bulmak için başardınız sadece IDE bunu sadece hiç bir metin editörü olarak kullanılabilir olacak gerçeğini göz önünde özellikle komple overkill gibi görünüyor Dreamweaver CS4, olduğunu. (Yani: Biz, vb, tasarım moda dokunun asla)

Gibi, ben sadece orada biraz sizin tasarıyı uygun, daha zarif bir çözüm farkında olabilir umuyorum / merak ediyorum.


Hedefi netleştirmek için Güncelle

Temel hedefi SVN ile entegre etmek de bir dosya sunucusu, bir web geliştirme sunucusu (gerçek zamanlı değişiklikleri görüntülemek için) ve kurtarmaktır. Gerekçesi Ben sürüm denetimi kullanarak yönelik bazı bebek adımlar atması için işe organizasyon olsun çalışıyorum, ve bu tek uygulanabilir arka kapı görünüyor olmak - Ben bu garip olduğunu biliyoruz.

4 Cevap

Ben aşağıdaki eklentiler ile Eclipse kullanıyorum:

I WinSCP with the feature "Commands" > "keep remote directory up to date "istimal iki yerlerde benim projeleri kaydetmek. Orada benim yerel klasör ve uzaktan SSH / FTP klasörü ayarlamak ve WinSCP güncel bu klasörleri tutar iken ben 'Windows üzerinde lokal olarak çalışıyorum.

Sen burada bahsettiğim eklentileri ile Yoxos üzerinde bir paket olarak Eclipse indirebilirsiniz: http://ondemand.yoxos.com/geteclipse/start

Eh, bir web dev sunucuya doğrudan tasarrufu çok iyi bir fikir değildir. Aksine, bir çekimde kodunuzu yayınlamak Sürekli Entegrasyon sunucusu kullanarak düşünün.

Ben şahsen birkaç yerlere kaydedebilirsiniz herhangi bir metin editörleri farkında değilim. Ancak, web dev sunucusuna gerekli dosyaları kopyalamak istiyorum SVN deposuna bir post-commit kanca yazabilirsiniz.

Zend Studio iyi bir tanesidir.

Eğer komut satırı svn kullanırsanız, istediğiniz herhangi bir IDE seçebilirsiniz ve en azından çalışıyor.

(Veya windows kaplumbağa svn)

Sen Samba kullanarak uzak linux sever üzerinde bulunan kod ile dizini mount ve sonra da (bu ben son yıllarda çift için işe nasıl) yerel tutulur gibi favori IDE dosyaları düzenleyebilirsiniz.

Eğer windows (WebDrive, ExpanDrive) bu klasörü tanıtmak amacıyla başka bir yazılım kullanabilirsiniz, ancak Samba çok daha iyi performansa sahiptir.