PHP Sabun sınıfı aracılığıyla Micrsoft CRM 3.0 web hizmeti

3 Cevap php

Ben php kullanarak yeni kişiler ve yol oluşturmak istiyoruz. Ben oldukça MSCRM 3 web hizmeti yöntemleri çağırmak için nasıl anlamaya olamaz.

Php sabun sınıfı kullanımı oldukça basit görünüyor. Ancak ben onları arayarak hakkında gitmek nasıl emin değilim bağlamak ve crm web hizmeti kimlik doğrulaması ve mevcut fonksiyonların bir listesini almak mümkün duyuyorum.

Ben sabun başlıkları ve zarf gibi XML kitleleri dahil görünüyor MSCRM 4.0 için örneklerini gördük.

Ben bu yüzden yapmanız gereken tüm parametreleri bir dizi ile bir işlevi çağırmak bir sabun sınıfını kullanarak bu atlar ve benim için tüm ekstra xml yazacak izlenimi altında değilim?

Burada tamamen yanlış mıyım?

Herkes bazı örnek kod sağlayabilir, ya da belki de bana doğru Create () yöntemini çağırmak için nasıl bir kaç ipucu verebilirsin MSCRM 3 ile bu yapılır mı?

3 Cevap

Yerine çağrı gönderme yöntemini kullanarak dizeleri bir dizi olarak XML mesajla NuSOAP kullanarak ve inşaat sonrası bu çalışma almak mümkün olmuştur. Bu beklendiği gibi şimdi çalışıyor. Bu çağrı yöntemini kullanarak ms crm 3 web servisi tarafından gerekli olandan farklı XML dönen olduğunu görünüyordu.

Herhangi bir iyi SOAP araç seti automagically doğru XML tükürmek olacaktır. Bu adamı atın:

http://us2.php.net/xmlrpc%5Fencode%5Frequest

Ben de Dynamics CRM SOAP PHP ile çalışma almak için uğraşıyordu ama bir süre sonra ben çalışma almak başardı; http://www.ifc0nfig.com/working-with-microsoft-dynamics-crm-4-0-soap-interface-with-php-and-nusoap/ - Ben kullanım olabilecek oluşturulan küçük bir sınıf indirebilirsiniz :)