Flash Media Server / PHP Uygulama

5 Cevap php

Bana yardım ya da en azından bir Flash medya sunucusu / PHP uygulama binada bana doğru yönde işaret olur kaynaklarını bulmak için yardıma ihtiyacım var. Ben temelde yerine videoları iyi akışı olmaz ama onlar son kullanıcı tarafından indirilen edilemez, böylece Flash Media Server kullanarak aşamalı indirme benim şimdiki uygulama geliştirmek istiyorum.

Ne mevcut uygulama yapar ana bir giriş formu göstermek ve daha sonra kullanıcı giriş yaptığında daha sonra belirli bir kullanıcı tarafından yüklenen belirli bir video kategori veya video videoları seçerek siteyi gezinebilirsiniz olduğunu. Bütün bu PHP ile yapılır. Video sayfası video kimliği PHP kullanarak geçildikten sonra videoyu görüntülemek için aşamalı indirmeyi kullanır.

Ben nasıl bir araya PHP ve Flash Media Server çalışma bilmeniz gerekir. Ben PHP ve flash medya sunucusu video akışı için nasıl kullanılabileceğini gösteriyor (gerçekten basit) bir iyi uygulama örneği bulabilirsiniz orada herhangi bir kaynak var mı dinamik şekilde oturum açma, video kimliği, video kanalları ve video kategori için PHP denetler bilgi Flash Media Server akarsu video ise.

5 Cevap

Gerçekten, PHP ve FMS hiç konuşmuyor olmamalıdır. Bu FMS içinde yapılabilir, ancak çok daha kolay bir yaklaşım (zaten olması gerekir), Flash Player FMS konuşuyorum izin vermektir. FMS iletişim flaş iyi belgelenmiş ve çok kolay. Sadece ileri PHP çağrıyı ihtiyacınız ne olursa olsun bilgi ile Flash video oynatıcı var. Muhtemelen PHP authenticate var ve güvenliği konusunda gerçekten endişeli iseniz Flash uygulamasını kimlik doğrulama belirteci çeşit vermek eaiser olacaktır.

Sadece bu nedenle medya birisi indirebilirsiniz anlamına gelmez akarsu sırf olsa biliyorum. Orada akış ortam yırtmak için çeşitli araçlar var. Elbette more güvenli değildir, ancak tam korumalı değil.

Bunun yerine Flash Media Server Red5 denemek isteyebilirsiniz. Ben geçmişte Flash Media Server kullanmanız ettik ve dikkat çekmek için bir ağrı olabilir. Red5 ile en azından daha fazla esnekliğe sahip ve ücretsiz. Eğer Red5 yol aşağı giderseniz bu gibi özelleştirerek daha fazla kişi bulabilirsiniz one time ticket for Red5 post. Ben sizin için ne arıyorsanız çok yakın olduğuna inanıyorum.

The biggest problem with PHP and Flash (mediaserver) is the different "flow" of code. PHP is straightforward:

Start request, do something, send response. Done.

Sadece yük (derler) kodunuzu bir istemci bağlanır, ve sonra sadece olayları tetiklenir Flashmedia. Çoğu işlemleri dönmek, ama bir geri arama gerekmez.

Load application.. wait for something.. Event launched: do something, fire off another request together with a response handler object.. vs

Ben önünde and arka-uç olarak FlashMedia sunucusu ve PHP ile geniş bir chatservice kurmak var.

The front-end is simple: just plain PHP/HTML-pages which will eventually create an <OBJECT>-tag loading some Flash applet. That flash applet should connect to the Flash media server using information/credentials passed to it with the FlashVars-option or loaded (generated) XML-data from a separate URL.

From that point, the Flash applet (client) does it's thing with the Flashmedia server. For this example, you want to verify credentials from the Mediaserver. You should use the AMFPHP framework for that.

AMFPHP Flaş [applet / servlet] HTTP üzerinden asynchronious iletişim yapabilirim Macromedia "Flash Remoting" sistemi için bir yedek.

AMFPHP-çerçeve için size kimlik doğrulama kodu saran bir arayüz sınıf yazmak. Lütfen sarmalayıcının tepkisini doğrulanmış bir test sayfası var.

(Eğer Flashmedia sunucu isteği göndermek ve yanıtları işlemek nasıl bir fikrim yok yani AMFPHP Çerçeve ayrıca AS2 örnek kod üretebilirsiniz.)

  • A warning: AMFPHP uses POSTs to send and retrieve data. In the past, there were problems when more than 2k of data was truncated. I now only use it for relative short messages.
  • AMFPHP very güvenilirdir. Örneğin dış günlüğü yapmak için kullanabilirsiniz.

Using flash media server so that the videos will not only stream well but they can't be downloaded by the end user

Bu gerçekten işe yaramaz. Bu büyük, kocaman bir "download here" düğmesi "sert" yapar koyarak değil aynı şekilde bazı insanlar için "zor" make, ama içeriği hala içinde, kendi bilgisayarına indiriliyor Farklı bir yol. Indirilir şey diske kaydedilebilir.

Ben benzer bir şey yapıyorum. İlk olarak, kimlik doğrulama için, sen FMS'nin kimlik plug-in kullanabilirsiniz. Tabii ki, PHP kendi eşyalarını yapabilirsiniz. Bunun yerine FMS'nin orijinal Apache içine PHP ekleyerek, elbette farklı bir bağlantı noktasına sahip, paralel olarak XAMPP koşmaya karar verdik.

Başlangıç ​​ve kodlayıcı durdurmak için FMLEcmd komutunun kullanımını yapabilirsiniz.

Benim ortamı:

  1. Flash Media Development Server 3.5
  2. Flash Media Live Encoder 3.1
  3. XAMPP (port 8080)