Form ve php sayfası arasındaki değişken geçmek?

4 Cevap php

Ben bu konuda yanlış bir yol gidiyor olabilir

Bunun üzerine bir formu olan bir açılış sayfası var. Ben bu sayfa bir sayfaya çağırıldım gelen mail.php 'yi değerlerini zaman post

Benim iş başvuru sitesi Toplu mesaj engellemek için ilk sayfaya (bu durumda yeniden captcha.com in) bir captcha eklemek istedim.

Ben yayınlamaktan engellemek için php captcha'yı nasıl kullanılacağını emin değilim ama ben acutally bana bir işi göndermek için o hava söyleyecektir ya da olmaz benim mail.php 'yi sayfası göndermek bir boolean değişkeni ayarlamak için kullanabilirsiniz diye düşünüyordum Başvuranlar email.

1) nasıl başka bir php sayfasından bir değişkeni geçmek?

2) (php ve web programcılığına hala yeni im yüzden belki) kolay bir soru etrafında uzun bir yol gidiyor captcha'yı kullanmak için daha iyi bir yolu var

teşekkürler

4 Cevap

i CAPTCHA hiçbir deneyimi varken,

1) nasıl başka bir php sayfasından bir değişkeni geçmek?

Onları geçmek için $ _SESSION var kullanmak.

http://us3.php.net/manual/en/book.session.php

Ayrıca Secureimage PHP Captcha kullanarak bakmak olabilir, o da gerçekten iyi çalışıyor ve bazı iyi örnek kod var.

Ayrıca, uygulama ile ilgili bu makale check out PHP and reCaptcha

Form değerleri HTML form etiketinin "mode" özniteliğini ayarlanmış olup olmadığını formu (teslim şekline bağlı olarak, $_POST değişken veya $_GET değişken ya mevcut olacak "post" ya) "olsun".

1) başka bir sayfadan diğerine geçerken değişkenleri için çeşitli yöntemler var ama çoğunlukla bu istemci ve oturum işleme dayanır. Basit birkaç:

-Sen ayarlayabilirsiniz ve bu formları ile birlikte sayfada ilan edilecektir bir değişken geçmek için gizli bir form özelliği içerebilir. (Input type = gizli)

-Sen, kullanıcıların oturum çerezleri değişkeni ayarlayabilirsiniz.

-Sen veritabanında bir dizi değişken başvurmak için bir oturum id kullanabilirsiniz.

2) There are a lot of ways to use captcha, but if you want to continue with recaptcha take a look at their documents http://recaptcha.net/plugins/php/ http://recaptcha.net/apidocs/captcha/client.html http://wiki.recaptcha.net/index.php/Main%5FPage