Nasıl ben localhost üzerinde bir dosya çalıştırabilirim?

5 Cevap php

How do I actually run a file on localhost? I know it is working, but how do I run a file on it, and how do I verify that the file is in fact running on localhost?

Server newbie here, additional questions (I have xampp running Apache 2.2): From your responses it sounds like I have to type in the path in the browser in order to open the file on the localhost. So, if I want to have the file in a subdirectory, I would have to type the full path including the directory?

Ben yerine patikayı her zaman yazın zorunda, benim html üzerinde çalışıyorum yaparken localhost'a tarayıcı noktası olması bir yolu var mı?

Ben Dreamweaver CS3 çalışan ve include komutları (SSI veya PHP ya) kullanabilirsiniz, ama onlar işe yarayıp yaramadığını görmek için HostGator benim dosyaları koyarak tutmak zorunda istemiyorsanız duyuyorum.

Bu ne için en iyi yolu, (ben bir şey biliyorum, belirli olması) dır. Ayrıntılı bir öğretici yerde varsa, gerçekten bir link teşekkür.

Teşekkür ederim

5 Cevap

Tamam, daha spesifik bilgi için teşekkürler, PPL artık downvotes kaldırabilir ...

Ne öneriyveyasun yapmak için çok yaygın bir şeydir! Henüz ana yükleyerek olmadan yerel web uygulamayı çalıştırmak istiyveyaum. Bu tamamen iyi ve sizin Apache veyaada budur. Apache ana amacı vb dosyaları HTML, PHP, ASP, hizmet etmek anlamı bir web sunucusudur. Bazı gibi PHP; ilk tercüman gönderir ve sonra tarayıcıya verilen dosyayı gönderir. Tüm: sadece tarayıcı (istemci) sayfaları hizmet ediyveya.

Web sunucusu Bu işletim sistemi ve web sunucusu bağlıdır wwwroot (IIS) veya htdocs (apache xampp) ya da vb public_html, www veya html gibi başka bir şeydir bir kök dizini vardır.

Eğer tarayıcınıza http://localhost yazarsanız Şimdi, tarayıcınız bu webroot yönlendirileceksiniz ve sunucu bulabilirsiniz, vb herhangi bir index.html, index.php hizmet verecek Orada (özelleştirilebilir sırayla).

Bu öğretici klasörün mutlak yolu bakarsanız adında bir proje varsa "mytutveyaial" Eğer http://localhost/mytutveyaial girebilirsiniz ve sunucu size öğretici, vb indeks dosyası gösterecektir o zaman sadece bir var kendisi yere sabitdisk üzerinde bulunan, ancak bu localhost için önemli değildir webroot altklasörüyse.

Yani göreli yolu

http://localhost/mytutveyaial

mutlak yol olabilir iken

c:/webservices/apache/www

veya

c:/xampp/htdocs

If you're wveyaking with Dreamweaver you can simplify the testing process by setting up your local server as a testing server in your project settings. Try it! It's easy. Once it's done, you can just press the browser icon with any of your files and it will open on localhost.

Ne demek istediğini gerçekten emin değilim, bu yüzden sadece başlayacağız:

"Run" için çalışıyoruz dosyanın HTML ya da Javascript gibi statik içerik, ise, "localhost" ... sen sadece üzerinde her yerde onu açmak gerekir çalıştırmak gerekmez senin tarayıcınızda makinesi.

Sunucu tarafı kodu (ASP [. NET], php, her ne olursa olsun uou bir web sunucusu ya da çalışıyor olması gerekir, ya da Visual Studio kullanarak yapıyorsanız, uygulama (F5 için geliştirme sunucusu başlatmak bir parçası ise ayıklamak, veya CTRL + F5) hata ayıklama olmadan başlatmak için.

Eğer bir web sunucusu kullanarak ediyorsanız, (sadece yapılandırılmış olursa olsun ev dizininde dosya koymak, ya) dosya olduğu dizine ayarlanır ev dizini ile yapılandırılmış bir web sitesi olması gerekir.

Visual Studio kullanarak yapıyorsanız, dosya sadece proje olması gerekiyor.

Localhost şu anda kullanmakta olduğunuz bilgisayar. Sen, komut isteminde komutlar yazarak ve Enter tuşuna basarak şeyleri çalıştırmak. Eğer programlama ortamında şeyleri çalıştırmak için nasıl soruyorsun, o zaman cevap kullanmakta olduğunuz ortam bağlıdır. Çoğu diller harici programları çalıştırmak için system veya exec gibi isimlerle komutları var. Bunu başarmak için çalışırken karşılaştığınız ne engeller gerçekten yapmak aradığınızı hakkında daha spesifik olması gerekir, ve.

Localhost üzerinde bir dosyayı çalıştırarak ne demek? Bu dosyanın ne tür? Bu bir web belge ise, o zaman, en azından, belki IIS veya Apache web sunucu kurulumu çeşit gerekir.

Diğer sorunuza bakarak ben bir php veya asp dosya veya sunucunuza şey çalıştırmak için çalışıyoruz ve bu webdesign ilk girişimi olduğunu varsayalım.

Doğru (size XAMPP geldiğimde muhtemelen yaptım) php kurduktan sonra sadece localhost (belki / www / var / html?) Altında istersen dosya yerleştirmek ve çalıştırmak gerekir. Tarayıcınızda localhost / file.php de elbette bu kontrol edebilirsiniz.