PHP Web geliştirme IDE [kapalı]

9 Cevap php

Ben bir C + + arka plandan geliyorum ve vb, kesme ayarı ayıklayıcısında değişkenleri görüntüleyerek test kod alışkınım

Ben şimdi (Symfony framework kullanarak) web geliştirme yapıyorum. ne gerçekten özledim belirli bir eylemi (örn. url vb tıklandığında) yapıldığında bir kesme noktası ayarlamak mümkün değildir. Yukarıda açıklandığı gibi beni vb kesme noktası ayarlamak için izin verebilirsiniz ÜCRETSİZ (GPL veya diğer lisans) PHP IDE var mı?

9 Cevap

NetBeans PHP için diğer işlevsellik arasında breakpointler hangi, XDebug kullanır. Ben denedim (ve IDE sürü denedim) PHP için en iyi IDE bulunuyor.

Dan http://www.netbeans.org/features/php/index.html

Debug PHP code using Xdebug: You can inspect local variables, set watches, set breakpoints, and evaluate code live. Navigate to declarations, types and files using Go To shortcuts and hypertext links. Use a global PHP include path for all projects or customize it per project.

The NetBeans IDE for PHP also offers command-line debugging: The PHP program output appears in a command line display in the IDE itself and you can inspect the generated HTML without having to switch to a browser.

You can debug scripts and web pages, either locally or remotely. The NetBeans PHP debugger integration allows you to map server paths to local paths to enable remote debugging.

Ben de Eclipse PDT yukarı baktım ve Zend Debugger kullanır (veya XDebug, ama ZD varsayılan hata gibi görünüyor). (Ben Aptana Studio, bir Eclipse alt proje kullanmış, bunu beğenmedim) hiç kullanmadım ama Eclipse sağlam bir IDE ve yaygın olarak kullanılmaktadır. Eclipse sen için NetBeans uzak ticaret için ihtiyaç yoktu. Neyse - IBM, Zend Debugger kullanarak Eclipse PDT PHP hata ayıklama üzerinde beyaz bir kağıt yazdı. Happy reading. ;)

Edit, I see that this thread is still getting some views, and I thought I'd update my answer. Nowadays I actually prefer Eclipse over NetBeans. Not that I actually think it's the better choice per se, but it has been heavily improved since I last used it - and it's really neat with all the available plugins (Git especially). Its code completion is better than ever and the debugging sort of works (the Zend plugin is buggy though). So to sum it up; Eclipse has improved a lot since before I wrote the original answer, and it's really worth a shot. Try it out - if you're not satisfied I still recommend NetBeans.

Sana Aptana önerebilirsiniz (www.aptana.com). Sen, kesme noktaları hata ayıklama modunda başka kesme atlayabilirsiniz. Sen Aptana Firefox addon kullanabilirsiniz.

Diğer sorularına cevap belirttiğim gibi, XDebug ile entegre PHP-anlayışlı IDE vardır. Ben sadece bu PHP debugger'lar olduğunu eklemek istiyorum düşündüm, ve PHP bir sunucu tarafı dil olduğundan, bu tür bir bağlantıyı tıklayarak olarak istemci tarafı eylemleri, hata ayıklama yardımcı olacak değil.

Eğer müşteri eylemleri gerçekleştirdiğinde görüntüleme / duraklatma olmak istiyorum kod varsa, o zaman en iyi bahis bir JavaScript ayıklama aracıdır. Mozilla Venkman (named after Bill Murray's character in Ghostbusters -- awesome!) diye bir tane var, ama ben her zaman Firebug çok daha yararlı olduğu tespit ettik. Bunu kullanarak bir çocuk oyuncağı olduğunu:

<a href="blah.html" id="myLink">Clicky</a>

document.getElementById('myLink').onclick = function() {
    debugger; // this sets a breakpoint, effectively
};

Ayrıca Firebug ile JS kaynak taramak ve oradan koda kesme noktaları ekleyebilirsiniz.

Php NuSphere PhpED Benim en çok sevdiğim biri olduğunu söylemek gerekir. Bu iyi bir editör tüm özelliklere sahiptir. Ve bu (çok ayarlama mola noktaları) hata ayıklama sağlar. Siz yerel sunucuya dbgwizard indirmek ve eklemek gerekir. Ben o uzak sunucusunda hata ayıklama yapabilirsiniz emin değilim.

Sana netbeans onun özgür öneririz. tüm platformlar için kullanılabilir ve çoğunlukla jsp, java, css, html, php düzenleme için iyidir ...

inan bana, ben php geliştirme ve i bulabileceğimiz en uygun ide için kullanıyorum ...

Ben kimsenin PhpStorm söz inanamıyorum. Ben ÜCRETSİZ dedi biliyorum ... ama ben PhpStorm çalıştı kadar ben sizin gibi düşünmek için kullanılır. Bu 100 $ ama well worth it bulunuyor. Daha sonra bana teşekkür edecektir. PhpStorm 1 hafta içinde Aspirin şişelerden tasarruf kendisi için ödeyecek. Baş ağrısı kenara, kodu daha iyi olacak, size nihayet büyük $ $ $ Eğer çok hızlı çalışması zaman EĞLENCE alır söz değil ... hak almak anlamına gelir, daha kolay test etmek ve dağıtmak, hızlı hata bulabilirsiniz .

this answer daha fazla bilgi için bakınız ... iyi şanslar

Önce katılıyorum: Netbeans mevcut en iyi PHP IDE

Symfony istekleri arasında atlamak eğilimi gibi - farklı bir yaklaşım takip olabilir hata ayıklama gibi

  • Bu xdebug ile takip etmek oldukça zor olacak
  • Ayrıca bir uzak sunucuda kod çalıştırmak edeceğiz yüksek bir şans var

Biz bu durumlar için çok yararlı FirePHP (kundakçı uzantısı) bulundu.

Bunun için büyük bir symfony eklenti uygulaması vardır: sfFirePHPPlugin

http://www.symfony-project.org/plugins/sfFirePHPPlugin

NetBeans bunun için kod şablonları oluşturmak için emin olun! ;)

$firephp = sfFirePHP::getInstance(true);
$firephp->fb(${variable}, '${caption}');

Ben ikinci Aptana zorunda gidiyorum. Hiç DreamWeaver kullandıysanız tüm işe yaramaz çöp dışarı çıkardı ile o, bir sürü böyle. Ayrıca depoları, ajax, hata ayıklama modunda desteği yerleşik ve herhangi bir işletim sistemi üzerinde çalışmaktadır.

Evet, aradığınız düşünüyorum phpDesigner :

  1. Özelliği yüklendi ama kullanmak ve öğrenmek için hala hızlı ve sezgisel!

  2. Tam gelişmiş PHP, HTML, CSS ve JavaScript editörü!

  3. Gelişmiş kod ucu ve kod tamamlama OOP ile!

  4. Debug ve Xdebug PHP komut profile!

  5. Tüm PHP-ve popüler JavaScript çerçeveleri ile çalışın!

  6. FTP / SFTP ve TortoiseSVN desteği üzerinde dosyaları ile çalışın!

Debug and profile PHP scripts with Xdebug

Analyze your code step by step with breakpoints, watches and evaluations. Find bottlenecks in your code and speed up the slow parts in your code with the profiler.

phpDesigner 7 comes with full support for full support for PHP 5.3 and configured to work with Xdebug.

* Debug with breakpoints
* Call stack
* Context variables
* Watches
* Evaluate injection (local, global)
* Debug errors
* Syntax check for PHP
* Profiler

alt text