PHP / Ruby için NetBeans IDE

5 Cevap php

Ben sadece NetBeans sitede rastladım ve PHP ve Ruby IDE bulundu. Ben NetBeans ne kadar popüler olduğunu bilmek istiyorum ve SVN için eklentileri Eclipse eklentileri gibi gerçekten de iyi mi?

5 Cevap

Ben C için Java ve UML ve evde, işte NetBeans kullanıyorsanız, C + +, Java, UML, ve Python. Ben onunla hiçbir sorun yoksa böyle bir SVN, CVS, ve ClearCase gibi versiyon kontrol sistemleri için destek bulunuyor. Bu Eclipse her şeyi istediğiniz şekilde çalışma almak yerine, sadece kadar kolay olmasa daha kolay. Ancak, bazı şeyler için, bunun için bir eklenti bulmak daha zor olabilir bulduk.

NetBeans kutusunun çok iyi SVN entegrasyon vardır - gerekli hiçbir eklentileri. Ikisi de çok iyi inşa edilmiş ve desteklenen olarak bu ve Eclipse arasında seçme, büyük ölçüde zevk meselesidir.

Şimdi neredeyse bir yıl boyunca Ruby NetBeans IDE kullanan var. PHP için ben hala Eclipse sopa.

Bildiğim kadarıyla Ruby etrafında bir iyi IDE ilgilidir ve SVN o Eclipse olduğu kadar kolay olduğu gibi.

Ben yaklaşık 8 ay önce beri PHP için Netbeans'ı kullanılan ettik ve ben (Eclipse ve ondan önceki Zend Studio kullanmak için kullanılan) seviyorum. Benim iş akışı ağır SVN kullanımının yanı sıra yerleşik FTP işlevselliği bazı kullanımını gerektirir ve hiçbir şikayetleri var. Katı, ücretsiz bir IDE.

I recommend you netbeans .its free. it is available for all platforms, and mostly it is good for editing php, jsp, java, css, html, ... Good for SVN, mercurial, Plus you can integrate it easyly with kenai.com...

inan bana, ben php geliştirme ve i bulabileceğimiz en uygun ide için kullanıyorum ...