A TRAC-Like yazılım

4 Cevap php

I tried TRAC before and knew how powerful it is But I'm having lots of difficulties to to put it on an online host, it needs lots of resources and can't put it on a regular paid host

Yani bir TRAC-gibi olup olmadığını bilmek istedim ama PHP ya da bir şey ile yazılmış, ben Bilet Forumlar belki veren ve bu SVN, Wiki olması gerekir

4 Cevap

Belki InDefero? PHP ile yazılmış ve Google kod bir klonu olmaya çalışır oluyor. Bu git gibi, svn ve Mercurial desteği vardır.

Rayları destek Ruby varsa, Redmine bakmak olabilir. Bu size gereken tüm özelliklere sahiptir. Geçenlerde kullanmaya başladım ve onunla çok mutlu olmuştur. Ben benim ihtiyaçlarına uygun PHP ile yazılmış bir tane bulmak mümkün değildi.

Ben de InDefero öneriyoruz. Temiz ve hızlı.

Ben aynı sorunu için kullanılan, ama ben kötü wanted Trac ve başka bir şey. Subversion, bir test Apache ortam ve Trac: Ben nihayet bütün kalkınma şeyler yapmak hangi € 20/month küçük bir Windows tabanlı sanal sunucu (linux olanlar ucuzdur) kiraladı. Bu kurmak için biraz zaman alır, ama ben onunla çok mutluyum ve bunu tavsiye ederim. Subversion yanı sıra hosting sağlayıcıları arasında bir seyreklik: Ayrıca, standart sorunlarınızı Trac ile sona olmayabilir, hosting paylaştı. Eğer dayanır yere bağlı olarak, örneğin, Avrupa ve ABD'de ucuz sanal sunucular kira 1and1.