FirePHP yönlendirme üzerine Kundakçı konsol takas ile sınırlı mı?

5 Cevap php

Ben Zend Framework ile FirePHP kullanıyorum.

Kullanıcı form gönderdiğinde, ben Firebug konsoluna çıkış için bazı verileri isteyen ve FirePHP iş için idealdir.

Konsolu temizlemek için Firebug neden - zerdüştlerin _redirect () kullanarak - bu benim tüm sunucu kodu formu işlerken, daha sonra başka bir sayfaya yönlendirir dışında, iyi iş gibi görünüyor. Yani giriş çıkış görmek için olsun asla.

Ben yönlendirmeyi önlemek, sonra ben çıkışını görmek (ama bu form teslimi için tipik bir iş akışı değil -. Ben, aynı eylem göndermek doğrulamak ve süreç ve kullanıcı sonunda istediğiniz yere sonra yeniden yönlendirmek) Bu kurulmuş bir web olduğunu app.

Bunun için herhangi bir çözüm var mı? Ben bir veritabanı veya dosya için günlüğe kaydetme başvurmak zorunda kalabilirsiniz, ama Firebug konsol ben oturum ettiğimi için ideal bir yerdir.

5 Cevap

Ne yazık ki hayır, kundakçı her sayfa hit konsolu temizler. Ne yapabilirim bir oturum girişine mesajları kaydetmek ve sayfa Firebug konsola tüm iletileri göndermek yeniden bağlıdır.

I (Kohana3 kullanarak) yukarıda tarif edildiği gibi aynı sorunu vardı.

Çözüm istikrarlı Kundakçı ve beta sürümü (1.5) yatıyor:

  1. http://getfirebug.com/releases/firebug/1.5X/

    Yeni sürümü alt kısmında!

  2. You also need to install FirePHP v. 0.4.3

Bu kutunun dışında benim için çalışıyor.


Kundakçı bu sürümü sayfayı birçok kez yeniden bile tüm günlükleri ve bilgi konsolda kalmak yapar Kalıcı Konsolu seçeneğini var ne yazık ki 1.5X.0b8 o dinlenmişti oluyor ve düzgün tetiklenir değil .:

code.google.com/p/fbug/issues/detail?id=2659&sort=-id&colspec=ID%20Type%20Status%20Owner%20Test%20Summary

Persistend Console works great now, since realease of FBug 1.5 Stable. Have fun and regards!

Ben de benzer sorunlar w / geliyorum. Bu ideal değil ama kimin mesajları o kadar güzel yazdırmak değil ... başlıkları bakmak, sonra bakmak istiyorum istek üzerine tıklayın Firebug "Net" sekmesine bakmak için denedim, ancak konsol mesajlar tüm olmalıdır.

Ne yapardın belki APPLICATION_ENV == 'gelişim' bir anahtarı, bunun yerine bir bağlantı rediect ve çıkış değil yönlendirici bir yardımcı geçersiz olduğunu. Bu şekilde kumanda kodu etkilenmez olduğunu ve henüz size sürecinde adım olacaktır.

Bir sayfa yönlendirmeleri ne yaparım ama kundakçı görmek gereken bir şey var nedir (genellikle <a href="foobar" onclick="foo(); return false;">, bir hata oluştuğu yere gibi bağlantıları ile foo()) olduğu tıklatın ve sonra kaçış anahtarı püre yönlendirmeyi iptal etmek.