Nasıl işaretleyici içinde özel html ile tıklanabilir işaretleri ile v3 API kullanarak bir Google Map oluşturabilirim?

3 Cevap php

Ben adresleri ve bu yerlerdeki resimleriyle dolu bir veritabanı var. Not: Ben enlem / boylam yok.

Yapmam gereken şey:

Eğer işaretleyici tıkladığınızda, bu veritabanından adres ve resim görüntüler, bir Google harita üzerinde bu adreslerin birkaç listelemek için Google API v3 kullanan bir fonksiyon yazın. Bu sayfa için bir eklenti olduğunu, bu yüzden başlık verileri düzenleyemezsiniz. Ben sadece görüntülenir ediliyor kodu ekleyebilirsiniz.

Ben zaten belgeler üzerinden okudum ama her şey gereksiz kod ve benim Geomap gerekmez bir sürü şey var gibi görünüyor. Ben istersem daha sonra ekleyebilirsiniz böylece ben basit olası çözüm arıyorum.

3 Cevap

Ben burada yaptık harita üzerinde kırmızı işaret tıklayın: http://www.dougglover.com/samples/UOITMap/index.html

Olduğunu aradığınız ne?

Belki Google Maps yapmak (http://sourceforge.net/projects/gmapper/) güzel bir php sınıfı Gmapper denemek istiyorum. Tüm javascript oluşturmak için basit bir yol ve aynı zamanda adreslere bakabilirsiniz. Google adresleri için aramalarının sayısını sınırlar farkında olun, muhtemelen bir gün içinde db almak mümkün olmayacaktır.

Ben (; sadece oldukça vurgulu olay daha sağlanan boş click olayı içine kodu taşımak yerine üzerine tıklayın daha işaretleyici hover zaman günceller hariç) tam olarak hemen hemen yaptım bir yerinde işaret edebilir. Gerçek kodlama ruhla, umarım ben ne yaptığımı adapte edebilirsiniz!

http://www.primrose-house.co.uk/localattractions