Nasıl benim dev sistemde yeniden olamaz sorunları debug?

3 Cevap php

Geçenlerde benim Facebook oyun aşaması 1 bitirdim:

Rails Across Europe

Benim dev sistemi üzerinde çalışıyor, ama bunu çalıştırmayı denediğinizde diğer insanların hataları ve zaman aşımı rapor. Ben onlar benim sistemde meydana yoksa bu sorunları hata ayıklama hakkında gitmek nasıl biliyor mu?

Teşekkürler.

3 Cevap

Yapabileceğiniz bir kaç şey

  • Konuyla ilgili görünen alanında ek günlüğü tanıtmak
  • Oyunun kendisi oynamak, benzer ortamlarda kullanıcıların bir sürü ;-) bu sorunları ilk elden tecrübe etmek için kullanmak
  • (... Denemek ve onlar gibi aynı tarayıcı, aynı OS, günün aynı zamanda gibi bazı ortaklığı varsa bakınız) hata raporları hakkında bilgi toplayın

Her zamanki rota hata üretimine kodunda meydana gelen nerede aşağı bacağına günlüğü ve hata iletileri kullanmaktır. Sonra dev makinede bunun üzerinden bakmak.

Eklenen bu kadar bilgi oluyor bunu belirli bir istemci yapılandırmaları ile ilgili bir sorun olup olmadığını öğrenmek böylece insanlar, sorunlarınız olabildiğince.

Genellikle, kayıt istisnalar bir şey vahşi yanlış gittiğinde incelemek için bir iz var ki sizin uygulamanızda tuzakları olması gerekir. Eğer belirli bir durum / hata var kadar üreme denemek için bilemezsiniz.