SSL üzerinden php soap çağrı - Nasıl istek birlikte bir sertifika, anahtar ve CA sertifikası reçel mi?

1 Cevap php

So, I'm trying to consume a webservice using something like this: $client = new SoapClient("some.wsdl", array('local_cert' => "cert_key.pem"));

Ben bir sertifika ve gerekli diğer web hizmetleri ile geçmişte başarıyla yaptık anahtar local_cert dosyasının içine birleştirilir. Şimdi, ben de güvenilen bir CA dayanan bir hizmeti kullanmak için çalışıyorum. Bu ben değilim tüketen bir J2EE (Eksen) Webcoder ve ben bu barındırma hizmeti ekibinden görüşler almak için deneyin, her zaman, onlar bir PHP konu olması gerektiğini söyle ...

Ben SoapClient çağrısı almak yanıt her zaman bir bağlantı olamaz. Ben SSL hataları almak için kullanılan, ama sonra ben yanlış sunucu sertifikası kullanarak fark etti, şimdi en azından ben bir SSL çağrı oluşturma doğru yolda olduğumu biliyorum.

Ne bilmiyorum CA sertifika o local_cert dosyasında yer alır emin olmak için nasıl. Ben benim sunucu sertifikası, benim sunucu sertifika anahtarını ve CA sertifikası var, ama ben local_cert onları birleştirmek olduğu bir düzen var? Ben tamamen bir şey eksik?

Şimdiden teşekkürler

1 Cevap

IIS ne Apache ne, benim deneyim, web hizmetleri için bir istemci sertifikası kimlik doğrulaması için bir CA dosyası gerektirir. Sadece PEM dosyasını belirtin (ve IIS yerel mağaza kurun) gerekir. Senin kod iyi görünüyor söyleyebilirim. SSL bazı kimlik doğrulama nedenle başarısız olduğunda, genellikle Yasak mesajları alırsınız. Bağlanmak olamaz demek gibi hataları SSL portu 443 olarak, açık olmayan portları dahil olabilir.