Hotmail, Gmail ve Yahoo için PHP API'ler?

3 Cevap php

Ben bir turşu tür bir PHP geliştiricisi duyuyorum. Ben (tabii, kullanıcının onayı ile) kontak listelerini almak için Hotmail, Yahoo ve Gmail için konuşma yeteneğine sahip bir API bulmak ve / veya inşa etmeye çalışıyorum. Ben en fazla sorun bulma yaşıyorum tek bir Hotmail API.

Nerede kadar bir çalışma, istikrarlı bir API ya da hotmail için bir tane geliştirmeye sürebilir adımları ya bulma gibi bakmaya başlamak istiyorsunuz? Ben uygulamak ki bu üslerin tümünü kapsar bir tane var mı? Herhangi bir yardım büyük mutluluk duyacağız!

Teşekkürler!

EDIT: I did manage to get a few services up, however, I've been using Open Inviter for at least one client project, and it seems to perform well.

3 Cevap

Bazı göstericiler:

Ben buldum, vb komut, çoğu gerçekten işe yaramadı. Orada kişileri almak için kazıma kullanan bir ticari biri ama ben bu girişimler oldukça kusurlu olduğunu düşünüyorum. Yukarıdaki bağlantıları size her hizmet adres defterlerine erişmek için nasıl bir örnek vermek gerekir.

HTH

Plaxo olan bir API widget Gmail, Yahoo, AOL ve Hotmail kişileri almak. Eğer eylem bunun bir demo görebilirsiniz here. Daha önce IE7 (son yarım bir yıl önce kontrol) ile küçük bir sorun vardı, ama onun çözülmesi eğer sizin ihtiyaçlarınıza uygun olabilir.

Rapleaf sizin için bir şey olabilir:

http://www.phpclasses.org/browse/package/4436.html

O değil tüm e-posta sağlayıcıları, kendi hizmetleri ile iletişim kurmak için istikrarlı bir API sunuyor gibi bu hizmet, bazı sağlayıcılar ile kedi ve fare oynadığını görünür. Bu kullanımı ve e-posta sağlayıcısı şekilde zinciri kırarsa Rapleaf yetişene kadar, sen kırık konum, (Bu. Kendi iş modelini zedeleyecek) Yani.