Nasıl benim web uygulamasını test vurgulamak gerekir?

4 Cevap php

Ben Flash ve javascript istemci tarafında ve PHP işlevleri, sunucu içeren tarafı, biraz karmaşık bir web uygulaması var. PHP işlevi (bu ancak, cron işleri ile yapılacaktır) gnu yazılımları (* nix çevre) yanı sıra api bu dosyaları yükleyerek hizmet REST çağrıları ile dosyaları oluşturmak / düzenlemek / birleştirmek için sistem çağrıları (exec ()) içerir.

Biz açılışında doğrudan büyük bir sunucu yük bekliyoruz, henüz yayına hazır değiliz, bu yüzden çevreyi stres testi gerekir. Ben JMeter gibi, bazı kütüphanelere baktım, fakat bu kütüphaneler Flaş işleyemez afaik ettik - ve birleştirme / düzenleme / oluşturma Flaş app girişine bağlıdır. Nasıl en iyi şekilde benim ortamı stres testi edebilirsiniz?

Saygılarımızla,

4 Cevap

Selenium gitmek için iyi bir yol olabilir; çok iyi AJAX / JavaScript işleme, ve Adobe Flash test için özel bir Selenium extension vardır. Selenyum bir öğrenme eğrisi biraz var, ama o zaman değer.

Eğer Apache çalışan iseniz, ab uygulamanın sunucu tarafı stres testi için kullanabilirsiniz.

Apache HTTP server benchmarking tool

Olsa Flash ve / veya Javascript işleyebilir olmadığını bilmiyorum.

Başka bir kişi tavsiye olarak, Selenyum burada iyi olabilir. Tek sorun stres testini yapmaya çalışıyorsanız, bir tek Selenyum tarayıcı sizin için yeterli eşzamanlılık sürücü olmayacak olmasıdır.

Benim şirket, BrowserMob, sitenizi isabet 100 + eşzamanlı Selenyum komut dosyaları oluşturmak hangi, Selenyum-tabanlı load testing services sağlar. Biz de (eğer önerilir olsa) bile Gareth bağlantılı olduğu hile yapmak değil yani, yerli tıklama kullanarak Flash desteği var.

Tüm site uses Flaş, onu anlamına gelmez ille performans testi yapmak için gerçek bir tarayıcı gerektirir, sırf söyledi. Flash bileşeni ham HTTP konuşuyor, sonra JMeter ya da benim şirketin "Sanal Kullanıcı" hizmeti gibi bir araç: olasılıkla çalışacaktır (yani Selenyum kullanmaz). HTTP üzerinden AMF konuşuyor, hala bunu yapabilir, ama bu biraz zor genellikle bulunuyor. Eğer gerçekten video streaming gibi şeyleri test etmek istiyorsanız, biraz daha ileri gitmek gerekebilir.

Arka-uç PHP için, ben sadece her yöntemi sayaçlarını kullanımı ve orada burada bazı milisaniye kazımak denemek istiyorum. PHP hakkında çok fazla endişe olmaz.

Ön-uç stres testi, ben iMacros gibi bir şey kullanarak çekiç ediyorum.

More info here

Web Test

Web professionals can use iMacros for functional, performance, and regression testing of web applications. The built-in STOPWATCH command captures precise web page response times. iMacros also includes support for many AJAX elements.

Umarım bu yardımcı olur.