PHP IIS7 kümede çalışan 500 Internal Server Error hatası ayıklama

2 Cevap php

Son zamanlarda benim ISS bir IIS7.0 yüksek mevcudiyet kümeye için web sitemizi geçti. Web sitesi PHP5.2.1 üzerinde çalışıyor ve ben sadece dosyaları (yani hiçbir kayıt tweaks) yükleyebilirsiniz. Daha önce web sitesi test etmişti ve her şey çalışıyor gibi görünüyordu, ama şimdi ödeme sayfası ile başarısız:

500 - Internal server error. There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed.

Hata iletileri gitmek gibi, bu çok bilgilendirici değil. Ben denedim:

ini_set('display_errors', 1);
ini_set('error_log', $file_php_can_write_to );

ama her ikisi de hiçbir şey görünmüyor.

Herkes daha iyi hata ayıklama çıkışını nasıl biliyor?

2 Cevap

Edit: biz similar question in serverfault var gibi görünüyor. Check it out

IIS7 özel hataları kapatma uygulamadan hata yanıtları IIS7 en özel hatalar modülü tarafından sansür olmadan uzaktaki müşterilere gönderilecek sağlayacaktır.

"Düzen Özelliği tıklayarak," Hata Sayfaları "simgesi üzerine tıklayarak, sol ağaç görünümünde web site / uygulama / sanal dizini seçerek" inetmgr.exe> ​​Başlat> Çalıştır "çalıştırarak IIS7 Yönetici aracından yapabilirsiniz Ayarlar "eylem ve sonra seçerek" Ayrıntılı Hatalar "

Source

IIS, bu yapar bu gerçekten can sıkıcı ve ben benim yerel makine için bir Apache sunucusuna geçmek için sebep ne bir düzeltme, bulamadı. Eğer sunucu üzerinde kontrol yoksa yazık ki, yapabileceğiniz en iyi ayarlanmış bir apache yerel test ya da hata mesajları izin ana sorun da değildir.

Bazı googling, this Bu ne ihtiyaç gibi görünüyor etmedi. Ben IIS çalışan almak için çalışıyordu etrafında olsaydı.