IIS 5.1 üzerinde PHP çalışmıyor

2 Cevap php

Bunu burada bir kaç kez soruldu biliyorum. Ama IIS üzerinde PHP ile ilgili öneri veya cevapların hiçbiri yardımcı olmuştur.

I have tried installing PHP ON IIS 5.1 (XP SP 3) on two computers and it still doesn't work. I've even began to think that all of the articles and installers for PHP on IIS are a huge prank...and that PHP on IIS doesn't actually work.

Ben çalışmak için almaya çalışırken son 6 saat geçirdim. Hiçbir şey yok. Şimdi ben gittiğinizde itibarıyla http://localhost/phpinfo.php gösterir hepsi bu: "Belirtilen modül bulunamadı." Benim IIS uygulamaları hala mükemmel çalışır.

phpinfo.php içerir:

<?php echo phpinfo(); ?>

Hatta ile dnm.php yükleme "Merhaba Dünya." o bana aynı hata mesajı verir.

PHP geçerli kurulum http://php.iis.net/ (sayfanın ortasında büyük mavi düğme) yüklenmiş. Benim programları dizin (: \ PHP F) Bu yüklü PHP.

That didn't configure PHP to work so I manually added the Application Mapping in "Web Sites" > Properties > Home Directory > Configuration > Mappings > Add. I added C:\WINDOWS\system32\inetsrv\fcgiext.dll, ext .php, "GET,HEAD,POST"

Herkes benim sorunum ne bir fikrin var mı?

2 Cevap

Eğer FastCGI bileşenleri (ki gerçekten yerel geliştirme makinede gerekmez dürüst olmak) yüklü değil gibi geliyor. Ben .php uzantısını haritalama önerebilir:

F:\php\php-cgi.exe (ya da her yerde PHP ikililer yüklü)

Ayrıca sitenizin anonim kullanıcı hesabı F:\PHP klasör ve çocuklara en azından okuma erişimi vermek emin olun.

Ben çalışmak için PHP almak için kullandığınız DLL eksik bir bağımlılık olduğunu düşünüyorum. Neden bir WAMP alamadım.

Eğer gerçekten Apache çok daha kolay IMHO olacağını kullanırken, IIS kullanmak gerekiyor. Eğer gerçekten IIS kullanmak istiyorsanız, onlar tüm IIS yapılandırma adımları hatta bir installer açıklamak iyi bir README'ye var resmi PHP sürümü yüklemek için tavsiye ederiz.