web tabanlı proje yönetimi ve zaman yazılım tutulması?

7 Cevap php

Ben çoğumuz programcılar değil bir web dükkanında çalışır. (Ben). Yapısı neredeyse varolmayan. Bu iş için gerekli olduğundan büyük beauracratic yapı bizim zaman oturum açıyor. Bize birkaç proje yöneticileri, ama herkes kendi sistemi vardır. Şimdi son zamanlarda müşterilerimize işin tamamı için tahmin istiyorum ve yapılan işler ile fatura uzlaştırmak bir kabus. Biz organize almak için daha iyi bir yol gerekir.

Biz müşteriler, projeler, liste zamanı yönetmek için kullandığınız, ve proje yöneticileri bize geliştiriciler görev atamak için izin bir web-tabanlı, açık kaynak kodlu araç tercih ederim. Ayrıca biz kaynak denetime izleme ya da kanca çeşit vardı, ama biz hala bizim ofiste herhangi çalıştırmak yoksa, ben SVN için çabalıyorum güzel olurdu.

Sadece herkesin günlükleri ve tüm notları ve iş ve müşteri için bilgi-postalar ile birlikte, orada alışverişinde olan bir yer olması güzel olurdu. Bu net özellikleri ve tahminler olması bize yardımcı olacaktır.

Biz programcılar olmadığı için küçük öğrenme eğrisi ile basit bir şey arıyorum, ve biz eğitim için zamanında kısa konum. Elegance anahtar, ve ben zaman olsaydı biz evde ihtiyacımız minimalist bir şey kurmak istiyorum, ama bunun yerine akıllı olmak ve orada ne soruyorum.

Biz koşmak ne yana PHP olabilir eğer iyi olurdu.

7 Cevap

.. Veya kaynak kontrolü takar, ama biz hala bizim ofiste herhangi koşmak yok ..

Ahh!

Bir seferde bu tüm sorunları çözmek araçları vardır Proje yönetimi, sorun izleme, zaman günlüğü, müşteri ilişkileri yönetimi gibi ve bazı odaklanmak araçlar vardır: üst üste görevlerin bir yeri vardır unutmayın: Sorunuza gelince görev. Sen (işiniz bireydir) ilgili tüm üsleri kapsayacak gerekir, ama araçlar çok yapmak istemiyorsanız veya birbirleri ile çatışma içinde olsun.

Ayrıca işlem araçları daha önemli olduğunu akılda tutmak. Ona araçları atarak kırık süreci düzeltmek için çalışmayın - Önce ihtiyaçlarınızı belirleyin. Ben senin sürecini destekleyen bir çoğunlukla manuel yaklaşımı ile başlayan tavsiye (şu anda nerede olduğunuzu, bu gibi geliyor) ve daha sonra dikkatlice araçları aramak (veya onlara kendini inşa) olacaktır. Parlak şeyler tarafından cazip alamadım.

I php yazılı biliyorum iyi biri activecollab

Bizim dükkan "redmine" kullanır ve oldukça güzel svn ile kanca. Biz bir hata numarası 123, biz taahhüt zaman, refs koyduk ki: svn mesajda # 123, bu bilet ilgili revizyonları gösterecektir.

Beri benim kişisel review of project management web-apps 2007 yılında kullanarak oldum http://www.dotproject.net/.

Şu anda olsa, alternatifler ilgileniyorum. 2 yıl uzun bir süre olduğunu ve son PM web uygulamaları karşılaştırmalara bağlantılar son derece mutluluk duyacağız.

Edit 1: ActiveCollab ücretsiz değil - bu da, eskiden; Ben hala bu ücretsiz sürümü kaynaklarına sahip inanıyorum ;)

Edit 2: orada da vardır http://webcollab.sourceforge.net/ (bir demo var ve güzel görünüyor) ve https://www.aceproject.com/demo/server01/login.asp?lang=EN.

3 Düzenle: hata izleme ve bilet için ben (git +) trac kullanıyorum, ve bu benim için mükemmel çalışır; (Her bir günlük girişi "Problem" statüsüne sahip olsa da) dotProject gerçekten biletleme için uygun değildir.

http://www.tomsplanner.com/ Gantt charts dayalı bir ücretsiz bir araçtır. Bu Beta hala ama oldukça sağlam görünüyor ve olmayan programcılar tarafından kolayca yakalandı olabilir. Onların örnekleri göz atın.

Ayrıca rescuetime otomatik olarak giriş ve üzerinde çalıştığınız ne itemize.

Belki bazen yakın gelecekte Google Wave sonu tüm işbirliği içinde olacaktır. Belki.

Çıkış Unfuddle. Ücretsiz değil, ama bir bütün bahsediyoruz tür bir çözüm olduğunu. Bu sizin için yeterince gelişmiş olmayabilir, ama kesinlikle bir göz değer.

Ben de sonunda orada diğer web zaman izci bir sürü entegre olacak Mac için izleme aracını kendi zamanında üzerinde çalışıyorum. Bu deniyor Lapsus.

Ben burada geç biraz değilim, ama umarım birileri bu yararlı bulacaksınız.

Open Atrium is a pretty good choice since it's Drupal based and pretty much any business needs can be accommodated by the 1000s of drupal modules. http://openatrium.com/

Another good choice is redmine, a RoR application which has scm integration time tracking, tasks, gnatt charts and all the bells and whistles. http://www.redmine.org/

I would avoid activeCollab at all costs. It's lacking simple features. Tickets can only be in one category. The tickets overview page is absolutely useless. Doesn't show any information about the tickets, just the ticket name, nothing useful like who assigned it. Their are no filters on teh ticket overview page! People get sucked in by their fancy website. In reality the product is mediocre and the support is lazy. Redmine has an ugly website but their software is far more useful. It's a little like basecamp really, quite dumbed down and useless when the tickets build up or you need to add extra data to your tickets. OMFG the tickets don't even have a status. Activecollab Sucks.