Üzerinden boş ekran gönderme Selenyum RC (winxp / WinServer)

1 Cevap php

Ben xp örneklerini, özel bir windows server, ve (php komut çalıştıran armut selenyum-rc ve selenyum PHP API kullanarak web uygulaması UI test için özel bir windows xp masaüstü pc, kazanmak benim sanal (xen) kurmaya çalışıyorum testler) uzaktan kumandalı windowses olarak aynı yerel ağ üzerinde, kendi uygulama sunucusu üzerinde oturuyor.

Her şeyi ben selenyum RC bir ekran görüntüsü alamıyor dışında, bugüne kadar büyük dışarı çalıştı - onlar all blank (gri) base64_decode sonra (); (Bu olmadan, onlar bile açık yok).

Os x rağmen önizleme gri olarak görüntüler, ben aslında şeffaf veya Photoshop alışkanlık tüm bunları açık, çünkü diğer yolsuzluk çeşit var eminim. (Ve onlar 0.7k tartmak) unix "dosya" komutu ancak "PNG görüntü, 1440 x 900, 8-bit/color RGB, non-interlaced" olarak onları doğru tanır - 1440 x 900 bağlı, benim Mac çözünürlük uzak masaüstü ile pencereler sistemleri.

Ben değil bir hizmet olarak, (yani java-jar selenyum-server.jar) doğrudan selenyum RC koşuyorum. Tüm semptomlar benim windows test sistemleri aynı elçi vardır.

Benim Selenyum sürümü 1.0.1, burada ekran görüntüsü almaya çalıştığında parçacığını bulunuyor:

$this->selenium->windowMaximize();
$screenshot = $this->selenium->captureScreenshotToString();

I'm using the latest Testing_Selenium pear package. I realize there is a question here dealing with a similar issue, but i'm not using a service wrapper nor i can afford to introduce this complexity (but do let me know if you think that's a mistake)

thanks & regards, Andras

ps: Ben biraz imput almak için umutsuz bir çaba içinde çeşitli forumlarda çapraz ilanı bu kulüpler - özür dilemek olduğunu :-) sizi kızdırdı

edit: selenyum rc konsol diyor

16:38:24.562 INFO - Got result: [base64 encoded PNG] on session a5304a287eb24402 8c8c843b294bf98f java.net.SocketException: Software caused connection abort: socket write error at java.net.SocketOutputStream.socketWrite0(Native Method) at java.net.SocketOutputStream.socketWrite(Unknown Source) at java.net.SocketOutputStream.write(Unknown Source) at org.mortbay.http.ChunkingOutputStream.bypassWrite(ChunkingOutputStrea m.java:151) at org.mortbay.http.BufferedOutputStream.write(BufferedOutputStream.java :142) at org.mortbay.http.HttpOutputStream.write(HttpOutputStream.java:423) at org.mortbay.http.HttpOutputStream.write(HttpOutputStream.java:414) at org.openqa.selenium.server.SeleniumDriverResourceHandler.handleComman dRequest(SeleniumDriverResourceHandler.java:370) at org.openqa.selenium.server.SeleniumDriverResourceHandler.handle(Selen iumDriverResourceHandler.java:125) at org.mortbay.http.HttpContext.handle(HttpContext.java:1530) at org.mortbay.http.HttpContext.handle(HttpContext.java:1482) at org.mortbay.http.HttpServer.service(HttpServer.java:909) at org.mortbay.http.HttpConnection.service(HttpConnection.java:820) at org.mortbay.http.HttpConnection.handleNext(HttpConnection.java:986) at org.mortbay.http.HttpConnection.handle(HttpConnection.java:837) at org.mortbay.http.SocketListener.handleConnection(SocketListener.java: 245) at org.mortbay.util.ThreadedServer.handle(ThreadedServer.java:357) at org.mortbay.util.ThreadPool$PoolThread.run(ThreadPool.java:534)

Tüm ekran görüntüleri için.

1 Cevap

Hiçbir fiziksel masaüstü (ya da uzak masaüstü oturumu) olduğunda, Selenyum RC çalışan Java süreç siyah ekran neden olur. Daha fazla bilgi bilmeden, bu sorun olabilir.

Selenyum RC yaratıcısı olarak, aslında Windows hizmeti tamamen kullanarak karşı öneririz. Bunun yerine, free monitoring ve free load testing hizmetlerinin yanı sıra, birden fazla yerde sitenizin ekran alır instant test tool, yakın zamanda başlatmak sağlar BrowserMob, at ne yapmak .

Yapmamız bir VNC oturumu bağlamında her şeyi başlatmak olduğunu. Windows'ta, başlangıçta üzerine oturumu başlatmak için VNC yapılandırın. Sonra inç Sonra kullanıcı otomatik tomruk Selenyum RC başlattı Program Files-> Başlangıç ​​olarak bir. Bat dosyası yerleştirin emin olun. Bu tür bir ağrı, ama yerli etkinlikleri, vb etkileşim, ben selenyum RC IE başlatılması, ekran destekleyen bir ortamda başlar sağlamak için bulduğum en güvenilir yolu

İyi şanslar!