Magento ayıklama Çevre

5 Cevap php

Ben öncelikle geçen yıl bizim site için kullanmaya başladı bir Magento geliştirme ortamı kurma fikirler için baktım. Gerçekten de işe şey bulamadık, bu yüzden log dosyalarını kullanarak var_dump'ing kaldı.

Şimdi herkes Magento Magento hata ayıklama için daha iyi bir çözüm buldu merak ediyordum kemer ve daha birkaç yüz geliştiricileri altında başka bir yıl olduğunu.

Biz geliştirme ortamı olarak Eclipse kullanın. Biz Zend Debugger ile FDT öncesi 2.0 salınımını denenmiş ve çok şans yoktu.

5 Cevap

Nasıl FirePHP kullanmaya ne dersiniz?

http://ajzele.net/utilize-firebug-and-firephp-to-speed-up-magento-development

Bu çok kolay bir cehennem hayatımı yaptı.

I xDebug and Magneto Mage::Log yöntemi ile var_dump bir arada kullanın. Mage :: yapacağım gibi Log, özellikle güzel bazı oto-genişleyen (ki logger, ya da sadece Magento'nın __ toString uygulaması eğer ben emin değilim) onları geçmek ve eğer nesnelerin oldukça baskı.

Ben, günlük dosyası üzerinde bir göz tutmak için Console.app kullanmak benim yerel kalkınma kutusunda değilim aksi takdirde bu basit

tail -f /path/to/log/file

Ben beni mutlu yapılandırma ve düzeni hata ayıklama için inşa ettik, bazı özel modülleri ile birlikte. (Ben One True IDE araç zinciri vs hafif metin editörü toolchain tercih, böylece sonuçlar değişebilir rağmen)

günlüğü $ object-> getData () yerine $ nesnenin kendisi normalde daha yararlı olduğunu ve Magento yerleşik şeyin (herşey Varien_Object genişleten) bir yöntem olarak o var

Ben de FirePHP kullanabilirsiniz ama this extension daha kolay bulabilirsiniz.

Magneto-Debug bunu denemeye: https://github.com/madalinoprea/magneto-debug (sadece dev ortamlar için).

Video doesn't contain features added in the latest version: http://www.youtube.com/watch?v=aqvgrmebcu4 - display layout updates from DB - display blocks' rendering time