Web sitesinden online Ölçüm zamanı

6 Cevap php

Ben bir kullanıcı benim web sitesinde ne kadar zaman harcadığını ölçmek istiyorum. Size söyleyebileceğim topluluk sitesi için ihtiyaç duyulan: ". Kullanıcı X burada 1397 dakika harcama olmuştur"

Bu konuda bazı belgeleri okuduktan sonra, ben bunu başarmak için mükemmel bir yol olduğunu biliyoruz. Sen tam zamanı ölçemezsiniz. Ama ben iyi bir yaklaşım veren bir yaklaşım arıyorum.

How could you do this? My ideas: 1) Adding 30 seconds to the online time counter on every page view. 2) On every page view, save the current timestamp. On the next view, add the difference between the saved timestamp and the current timestamp to the online time counter.

Bu mesele yaparsa ben PHP ve MySQL kullanabilirsiniz.

Bana yardımcı olur umarım. Şimdiden teşekkürler!

6 Cevap

İki faktör size karşı çalışıyor -

  1. Sadece nokta-in-time istatistik (sayfa görüntüleme) toplayabilir ve bu noktalar arasında ne algılamak için makul bir yol yoktur;

  2. O zaman bile, kullanıcı zaman, tarayıcı penceresi zaman değil sayıyor olurdu; kullanıcıların kolayca aynı anda birden fazla tarayıcı örnekleri birden fazla sekme olabilir.

Ben senin en iyi yaklaşım tıklama başına dikkat zaman bazı ortalama miktar atfederek ve sonra çoğalan şüpheli. Ama o zaman sadece de tıklama ölçü olabilir.

Bu muhtemelen anlamsız .... ne kullanıcının açık üç sekme bulunur ve aslında diğer iki sekme üzerinde çalışırken "sitenizi ziyaret" ise? Bunu saymak istiyor musunuz?

Neden sadece aslında ölçülebilir ne ölçmek değil:? Tavsiyeleri, sayfa görüntüleme, geçiş tıklatın, vb

Toplama ve numaraları bu tür reklam tamamen web ölçümleri dünyanın geri kalanı ile uyumludur.

Birisi bir web sayfası getirmek ve sonra, diyelim ki, bir iki hafta tatile gitmek için yanında eğer, onu en iyi nasıl hesap?

Neler yapabileceğini bir kullanıcı active on the page olup olmadığını kontrol edin ve ardından bir kullanıcı sayfasında aktif ya da olmadığını (60 saniye iyi olurdu?) Sunucuya her X saniyede bir ajax isteği gönderilir.

Sonra fazla bir veya iki aralıklarla ayrılmış olan iki 'etkin' damgaları arasındaki zaman farkını hesaplamak için bahsettiğim ikinci yöntemini kullanabilirsiniz. Bu ekleyerek sitenizde kullanıcı tarafından harcanan zaman verecek.

google analytics özelleştirmek ve kullanıcı davranışları olsun gerçekten çok iyi ölçümler içine dokunabilirsiniz çok güçlü bir event logging/tracking mekanizması içerir - Ben o içine bakmak istiyorum

Ben istemci tarafı JavaScript analitik bunun için bir çözüm olduğunu düşünüyorum.

Sen google analitycs, piwik, ve aynı zamanda tam olarak bu JS ticari araçlar yapmak var.