Mevcut C # veya PHP Web yönlendirme vekil?

2 Cevap

Bana PHP yayınlamak ve. NET uygulamaları sağlayan Devletleri'nde barındırma paylaşılan bazı sunucu web (Ben İngiltere'den kulüpler) var. Ben uzak sunucu üzerine kendi yazılımını yüklemek değil, ama ben sizden konum ne ülkeye bağlı olarak farklı içerik sunan sitelere erişim için bir web yönlendirme vekil kurmak istiyorum.

Benim C # ve ASP.NET becerileri Tamam, ama benim PHP çok sınırlıdır. Herkes sorun bu tür için tavsiye ederim herhangi bir çözüm var mı? Ben sadece bir URL'den erişilebilir bir şey arıyorum oysa ben araştırdık vekiller tüm sunucu makine kendisi kurulum gerektirecek gibi görünüyor.

Istekleri İngiltere'den geliyor Açıkçası, başlıkları onları yönlendirme önce vekil tarafından manipüle edilmesi gerekir. Ben C # kendi HTTP işleyicisi kod gidiyor, ama ben zaten bir şey orada eğer tekerleği yeniden icat etmek istemiyorum ;)

2 Cevap

Oldukça eski olmasına rağmen, Org.Mentalis.Proxy C # örnek vekil uygulaması için iyi bir başlangıç ​​noktası olabilir. Bunu burada bulabilirsiniz: http://www.mentalis.org/soft/projects/proxy/

Belki bu komut size yardımcı oluyor? phproxy