PHP Altyapıları - bunlar sadece kişisel bir tercih mi?

2 Cevap php

PHP çerçeveler dünyasına yeni kulüpler ve bazı ilk soruşturmanın ardından, popüler seçenek aşağıdaki liste ile geldi:

  • CakePHP
  • CodeIgniter
  • Symfony
  • Zend

Ben tekrarlamak için değil çalışıyorum "en iyi hangisi?" kişisel tercihi daha fazla değil ortaya gibi görünüyor soru. Bu durumda mı? Biri diğerinden daha gerçekten "iyi" mi? Her güçlü ve zayıf yönleri nelerdir?

Soru çok geniş ise özür dilerim, ancak herhangi bir açıklama çok duyacağız.

2 Cevap

Çerçeveler ile şey onlar için yapılmış değil bir şey yapmak için onlara ihtiyacımız noktaya kadar mükemmel konum olduğunu.

Ben büyük PHP çerçeve en listede ettik, Zend hariç hepsi ile çalıştık ve bu çabuk söyleyebilirim budur:

  • CakePHP, OOP zorlar sizi alır ve hızlı çalışan, büyük bir topluluk ve nispeten iyi belgelerine sahiptir, size beklediğiniz istediğiniz tüm özellikleri ile dolu geliyor.

  • CodeIgniter size ilk üç en geniş ve rahat yer verir. Tam olarak OOP zorlamaz, sizin için o kadar bırakır. Kolay uygulanması ve üç dağıtmak için. Fantastik topluluk ve onlar kadar güncel yeni sürümler ile belgeleri tutmak. Ben bunu yapmak istiyorum nasıl, yapmak istediğiniz ne olursa olsun mükemmel bir iskelet olarak düşünün ister. Ayrıca, üç en hızlı.

  • Şüphesiz Symfony, üç en güçlü ve RoR için yakın. PEAR öğrenmek ve uzak sunucularda SSH erişimi var zorunda bekliyoruz. Çok yavaş ve büyük bir uygulama geliştirmek istiyorsanız ben paylaşılan ana tavsiye etmem. Bazı garip uygulamaları uygulamak yapar ve size özellikle tercih istiyorum daha senin görüşlerinde daha PHP görürsünüz, ama her sorun için bir çözüm üzerinde çalışmaya başlamak için bir aracı var.

Ben bir paylaşılan barındırma ortamında çalışan bir PHP çerçevesinde arıyorum ben bu (eski) soru tökezledi; dar kısıtlaması hosting CPU zamanı olarak hız önemlidir.

Ben bu açıdan her çerçeveler performans içine bazı anlayışlar verebilir aşağıdaki karşılaştırma bulundu.

http://avnetlabs.com/php/php-framework-comparison-benchmarks