Yönlendirme ve 'Dizin' kontrolörü ile Kohana 2.3.4 (2.4) Sayı

2 Cevap php

Ben var: Kohana 2.3.4 yepyeni temiz bir kopya, Apache 2.2.9 ile Debian 'index' adında bir kontrolör (aynı zamanda 2.4 RC1 çalıştı).

I gibi adresini yazdığınızda http://localhost/kohana/index/index i kontrolörün 'index', eylemin 'index' idam bekliyoruz. Bu, localhost Windows üzerinde çalışır hosting çalışır. Ama benim Debian sunucuda değil.

Ben $ _SERVER ['PATH_INFO'] doğru olmadığını, ayıklanmış ve buldum. Bu URI ilk 'indeks' atlar, bu yüzden 'index / index / index' giderek 'index / index alabilirsiniz. Yani bu i düzeltmek istiyoruz.

Herkes bu çözülebileceğini biliyor mu?

2 Cevap

Bu mod_negotitaion olduğu ortaya çıktı. Bu lanet mod yeniden yazılmasının benim / index / index / index.php / endeks için, bu düşünce neden ben kaçırdım. Php

Yani bu sorunla karşılaşırsanız herkes, sadece mod_negotiation devre dışı bırakmak ve iyi bir zaman var

Ben aslında özellikle sizin. Htaccess dosyası veya Apache yapılandırma değil Kohana oluşur tahmin ediyorum. Her şeyden önce, Kohana ile birlikte example.htaccess dosyası. Htaccess değiştirildi olduğundan emin olun, ve Apache yeniden başlatmanız gerekebilir.

. Eğer yolun index.php bölümünü gizlemek için htaccess kullanıyorsanız, RewriteBase ayar ne olduğunu görmek için kontrol edin:

RewriteBase /kohana/

: Eğer (üretim, ya da localhost için ayrı bir bağlantı noktası kullanarak gibi) web sunucusunun kök yüklü, o zaman için değiştirilmesi gerekir

RewriteBase /

Bu arada, yeni siteler ve geliştirme ortamları kurma benim kendi kişisel en yaygın hatadır. Bu, aynı zamanda CodeIgniter'da ve diğer ilgili PHP çerçeveler için de geçerlidir.

Apache Debian sunucuya yüklemek mu aslında mod_rewrite'ın var? Bu onaylamak için iyi olurdu. Here's one way to do that.

Bu Kohana veya Apache hatası geri yolunun index.php kısmında ekleyerek, eğer daha ileri tanı görmek için. Senin durumunda, try http://localhost/kohana/index.php/index. Son olarak, bunu "dizin" sadece sorun için yalvarıyor kontrolörünüzü adlandırma yukarıda Sarfraz ile anlaşmak zorunda. Kendi kongre "ev" aramak ve buna varsayılan yol düzenlemek için.