PhpMyAdmin bozmak için arıyorum, ama bilmiyorum ne sürümünü

1 Cevap php

XAMPP yeniden dahil son zamanlarda benim laptop üzerinde yeniden kurmak her şey vardı. Ben etrafta ilk kez yüklü vardı phpMyAdmin'in sürümü ile oldukça mutlu iken, yeni paket versiyonu beni almak birkaç tuhaflıklar var. Özellikle:

  • Otomatik artan alanlar (ben '0 id 'veya' ile bir satır oluşturmak için -1 'izleme amaçlı isterseniz örneğin), yeni satır eklerken ben girmek değerleri görmezden

  • Tanımlanan varsayılan değeri kabul etmek için bunu söylemek için ekstra açılan menüye sahip bunu ayarlamak için unutursam sadece birleştirmeler ekstra bir güçlük vardır. Ben kullanılan bir önceki sürümü mükemmel yaptım: ben alan null olabilir dedi, ben kutusuna bir değer belirtilmediği sürece ben boş istedim üstlendi. Ben menü seçeneği set vermedi çünkü sadece bu yüzden programın bunları görmezden gelebilirsiniz kutuya değerleri koymayın.

Ben phpMyAdmin destek forumunda yardım istedi, ama tüm ı got beni rahatsız edici çok şeyleri haklı kısa bir cevap oldu. Herkes burada XAMPP 2009 Nisan-Mayıs çevresinde geri dağıtırken sürümüne beni işaret edebilir?

1 Cevap

Son sürümü phpMyAdmin 3.2.0.1 içeren ise XAMPP website, phpMyAdmin 3.1.3.1 birlikte Nisan sürümü gibi görünüyor itibaren.

Umarım bu yardımcı olur.