Web uygulama içine entegre Fedex

1 Cevap php

I realize they have an API but some of the questions I have wouldn't be answered by it, and it would be great to receive feedback from others who have integrated it before.

Ben temelde ziyaretçilerin site sahibine kullanılmış bir madde satmak tercih edebilir bir web sitesi ile çalışıyorum.

Kullanıcı satmaya karar verirse, o öğenin özelliklerine girebilirsiniz ve bir teklif verilecektir. Sonra ben bunu bir nakliye etiket oluşturur bölümü öncesinde veya sırasında Fedex API kullanarak doğrulamak gerekir varsayıyorum, konuşmasında girmek için devam edeceğiz.

Yani adres doğrulandığı varsayarak, ben etkileşim zorunda API yazısı gibi görünüyor /Ship/Ground/Domestic/ShipGroundDomestic.php5 (biz henüz sevkiyat türü başka tür entegre olmaz çünkü).

  • Bu aslında gönderiyi oluşturur ve hesap kurulumunu ücretleri, tüm bu durumu ile bir xml yanıt döndürür iyi gider varsayarak script var mı?
  • Bu SOAP tabanlı beri - Ben bu etiket oluşturur ama nerede aslında saklanan, bu geçici sadece gibi görünüyor, bir pdf ve png nakliye etiket türü için seçenekler vardır farkında?
  • Senaryoda, bir API Key, şifre için seçenekler belirtir #, hesap ve Ölçer # - ben farkeder normal bir hesabı kullanamazsınız sevkiyatı / etiketleri oluşturmak için ücret beri bu yüzden, aslında site sahipleri kimlik bilmeniz gerekir 't CC kurulum var, alabilir miyim?
  • Ben aslında bunları temas ve benim hesap test moduna gitmek için bunları söylüyorum olmadan hiçbir şey test edemez? Veya test modu için ekstra bir parametre var mı?
  • Birazdan onları yukarı çekmek için yerel bir veritabanındaki tüm gönderiler saklamak gerekir? Yoksa sadece tüm bilgileri depolamak için Fedex güvenmek gerekir? Ben bir yerel veritabanı kullanıyorsanız yüzden ben bunu yapmak zorunda düşünürdüm kullanıcılara gönderiler harita ve teslim durumunu bakmak için Fedex sağlanan komut dosyası kullanabilirsiniz.
  • Ben otomatik bir teslimat durum güncellemeleri ile müşterilerine e-postayla bir özelliğe sahip olsaydı, ben bakmak ve yapılan herhangi bir güncelleme olup olmadığını görmek için cron çeşit kullanmak gerekir, ben bu başka bir şekilde yapamaz?

1 Cevap

If you are using the the Fedex Web Services API you get a test key by going to https://www.fedex.com/wpor/wpor/editConsult.do (You may need to be already signed in).

Sadece onu üretir etiketi geçerli dizine döker. Hatta benzersiz bir dosya adı oluşturmak değildir çünkü bu, üretim kodu için kesinlikle kabul edilebilir değildir, ancak php dosyası örneği koddur. Onlar iade etiketi ile istediğiniz her şeyi vermek kodunu değiştirin.

Eğer bir yerel veritabanı isterim.

Neden kullanıcıların güncellemeleri göndermek istersiniz? Onlar sadece izleme numarasını kullanmak ve kendilerini o kadar bakamıyorum herhangi bir neden var mı? Ben periyodik izleme apı'sini ve e-posta oluşturmak mümkün olacaktır demek, ancak kullanıcılar gerçekten bu e-postaları istiyorsun?