Windows büyük bir XML dosyası açma yeteneğine Programı

7 Cevap php

Ben ayrıştırmak ve işlemek için bir XML beslemesini, ne yazık ki besleme boyutu 110MB hakkında (ve ben bu konuda bir şey yapamam) ama yapısını görmek gerekir (ya da kimse başka herhangi bir fikirleri var eğer ben 'bunu ayrıştırmak mümkün gerekir ) bunu duymak isterdim.

Ama EditPlus kullanarak nedense ben dosyayı açmak için yapamaz oldum. Ben 4GB RAM (Ve kullanım için ücretsizdir bunun bir sürü) ile bir 64bit Vista Makine üzerinde değilim ama dosya i ile açmaya her program çöker.

Herkes i ayrıştırmak nasıl herhangi bir fikir var körü körüne (sunucu linux çalışır ...)?! (PHP lütfen ..!) Ya da benim sorunu çözmek mümkün olabilir bir program?

Şerefe

UPDATE

Ben sorunu bulmak için başardık ama ben kabul ettim cevap tarafından çözüldü. Bu XML dosyası en programlarında satır sınırı kırmak gibiydi tek bir satırda sadece büyük değil bütün olduğunu görünüyordu. Seçilen cevabı TextPad + + Bu tespit ve ... o görülebilir böylece farklı hatları üzerinden dosyayı kırdı (ileride birisi yardımcı olabilir!)

7 Cevap

Ben TextPad çok büyük dosyaları açarken sorun vardı hiç: http://www.textpad.com/

gVim sorun olmadan son derece büyük dosyaları açabilirsiniz.

XMLMax 5 saniyenin altında bir ağaç içinde 100MB dosyayı açmak ve herhangi bir boyut veya yapısı xml dosyasını idare edecek. Ayrıca sizin için o kadar bölünmüş bir dizi seçenek vardır. Eğer, bir düz metin utf-8 dosya xml dosyasındaki tüm benzersiz yollarının sonunda bir liste var bir dizin, dizin dosyası oluşturmak ise: YOu yapısını görmek isteyen bahsetti.

BU istediğiniz programıdır. Bu her yerde gördüm ve ben düzenli olarak büyük XML belgeleri için kullanmak en iyisidir. O küçücük, tamamen ücretsiz ve bir yükleme gerektirmez.

Damned deha, ve kimse bunu duymadı!

XML Viewer 3.1

Bu bağlantı işe yaramazsa onu bulana kadar, bu sayfada aşağı doğru ilerleyin:

http://www.mitec.cz/Data/XML/data_downloads.xml

XML sadece metin olduğundan, potansiyel olarak birden fazla küçük dosyaya bölmek ve iç XML yapısını belirlemek için her bir bölümü inceleyebilir. Ben (20MB sınırları, vb) e-posta ve böyle yönetilebilir Deliklerin içine büyük dosyaları bölmek için bu birçok kez kullandım. Ben çökmesini olmadan 100MB + XML dosyasını açacak garanti herhangi izleyiciler bilmiyorum.

You have several options for this:

  • Notepad++ büyük dosyaları açmak için benim kişisel favorim.

  • V file viewer oldukça kullanışlı

  • Microsoft Log Parser Eğer XML dahil olmak üzere büyük metin dosyaları, SQL gibi erişimini kullanmak için izin desgned olduğu, çok çok iyi.

    Örneğin Test.xml üst 10 * Seçiniz

  • Sen Cygwin sonra kullandığınız yükleyebilir GNU utility 'head'

  • Bir SQL Server table içine XML dosyasını almak için OPENROWSET kullanabilirsiniz