Joomla Makaleler Dinamik içerik

3 Cevap php

Bazı joomla makaleler var. Bu makalede bazı değerler diğer siteye bir sabun çağrı yoluyla elde edilen verilerle güncellenmelidir. I makaleleri içinde özel php gömmek hangi joomla için kullanılabilir herhangi bir eklenti var mı? Bunu nasıl yapabilirim.?

3 Cevap

Benim için ideal bir yolu tüm verileri alır geleneksel bir bileşeni oluşturmaktır. Bu bileşen, belirtilen makalede, kimlikleri bu değerler ekler. Bu makaleler "veri konteynerleri" olarak hareket ederler.

Neden geleneksel bileşeni oluşturmak? Eğer kütüphaneler, hata düzeltmeleri ve bu kullanmak için gidiyorum ve bir bileşen çözüm daha sağlam olabilir çünkü. Bu editör panelinde php mantığı önlemek için iyi bir fikirdir IMHO.

Sonra, bileşen göstermek istediğiniz verileri eklenen madde 123 id olmak, Include Content Item Joomla Plugin, sen {include_content_item 123} kullanarak eklemek, Önyüzde kullanıcılara gösterilen makalelerde . {} Çağrı yapıyorum id "123" olan yazı çıktılar.

There are a lot of such component, they are more or less the same. I use Sourcerer, but pay attention as version of php is crucial sometimes. http://extensions.joomla.org/extensions/core-enhancements/coding-a-scripts-integration/custom-code-in-content/5051

Makale ve modülleri php / js / css kodu eklemek için izin verir.