css ve html için Dreamweaver?

5 Cevap php

saf bir arka uç programcı im ve i pozisyon divlere etmek o kadar zor ve css stilleri eklemek.

Benim için bu mümkün olduğunca basit hale getirmek için önerileriniz nelerdir?

Dreamweaver kullanabilirsiniz? ne tam olarak bana yardımcı olabilir.

benim prototip veya divlere ve elemanlarının taşıma konumlanmaların stil eklemek için nasıl hiçbir fikrim yok. bazı rehberler? araçlar? yazılımlar? Online komut?

Tüm önerilerinizi bekliyoruz lütfen! Beni aracılığıyla rehberlik ... tüm iş mantığını ve hiçbiri tasarım kafa im.

örn. http://www.workey.se. nasıl düzen, tasarım ve tüm bu şeyler ile başlar ...

5 Cevap

Yapmanız gereken tam olarak ne bağlıdır, ancak css temellerini öğrenme çok daha zor tabii ki, mastering oldukça kolaydır. Ben sadece CSS öğrenmek ve size oluyor tam olarak ne görebilirsiniz böylece iyi bir tarayıcı kundakçı gibi eklemek olsun emin olur öneririm. Ben şahsen Dreamweaver bir hayranı değilim.

Dreamweaver ilk tasarım için iyi bir araçtır ama bu çok daha fazla tavsiye etmem. Tabii ki birçok kişi özel olarak kullanabilirsiniz.

Neden 960 ızgara gibi bazı CSS çerçeve denemiyorsunuz? Bu sayfada konumlandırma elemanları ile yardımcı ve yazı tipleri ve renkler gibi tasarım özel uygulama hakkında endişelenmenize bırakabilirsiniz.

http://960.gs/

Basit sayfa düzenleri gibi bir şey istiyorsanız YUI size yardımcı olabilir. Bu Kullanmak için önceden oluşturulmuş bir kod büyük bir koleksiyona sahiptir. Özellikle Grid Builder sayfalarında doldurmak için birden fazla bölümler oluşturmak için mükemmeldir.

Araçları için sürece herhangi bir metin editörü vurgulayarak iyi bir sözdizimi sahip olarak iyi olurdu. Şahsen DreamWeaver 'yardım' çok zor çalışır ve yerine şekilde alır ama sonra ben sadece ham mark-up ile mutlu değilim.

Yukarıdaki bazı mesajların katılıyorum, ve başlarken karşılaşabileceğiniz "piksel itme" zorluklar ile empati.

Ben oluşturma ve şimdi yaklaşık 5 yıldır HTML düzenleri yeniden ve YUI denedikten sonra, Google Blueprint, birkaç css sıfırlama kütüphaneler, ve kendi ev demlemek düzenleri, ben Yui adlı ızgaraları, fontları bulmak ve sıfırlar en esnek ve vardır oldum yararlıdır. Onların şablonları biraz zor, ama sadece biraz vardır.

Here's my answer to a very similar question (in case people would rather not click through to see the answer...if this is spamming or against the rules, please let me know and I will remove the answer) :

 

 

  "

Yukarıdakilerin hepsi mükemmel. Dreamweaver (imho) sayfaları tasarlamak için özelliklerin en komple set (Adobe aslında onların özellik seti geliştirmek için bir süre geri TopStyle gelen teknolojinin bazı lisanslı) sahiptir. Ve mükemmel doğrulama yerleşik vardır.

Başka ÜCRETSİZ aracı (bunu çalmak sürece Dreamweaver size en az bir kaç yüz mal olacak, unutmayın) Aptana IDE. Bu Dreamweaver var en kod tamamlama seçenekleri, ve benzeri doğrulama araçlara sahiptir.

Firefox için Aptana ve Firebug eklentisi oldukça iyi bir kombinasyon yapmak. Buna ek olarak, son derece yararlıdır Kundakçı uzantıları ve diğer Firefox eklentileri vardır:

  • Perfect Pixel: Eğer (Firebug eklentisi içinde ekstra sekmesini gösterir) bir sayfadaki öğeleri sıraya yarı-saydam bir arka plan görüntüsünü eklemek için izin verir.
  • Kod Burner: html ekler & kundakçı css referans sekme.
  • ColorZilla (düz Firefox eklentisi): renkleri analiz eder ve bunları yönetmenize yardımcı olur.
  • MeasureIt (düz Firefox eklentisi): Kundakçı yeterli değilken, sayfadaki öğeler arasındaki mesafeleri ölçmek yardımcı olur.
  • WebDeveloper araç çubuğu: şık şeyler her türlü yapar, ama sadece belirli bir pencere boyutu (800x600 gibi) için tarayıcı yeniden boyutlandırmak için kullanabilirsiniz.

"

Eğer css şablonları (a list here) kullanmalısınız

veya (her yerde net) zaten yapılmış bir düzen indirmek ve seni mutlu görmek için kundakçı ile bit değiştirmek. (An example)

Edit: ben de, ben elle benim web UI stili 'sadece kod' duyuyorum. Ama büyük ölçüde düzen tasarımı yardımcı olacaktır firefox için addons bir çok şey var. (Here's a list)