Twitter API: Takipçileri 99 Get

5 Cevap php

I (durum / takipçileri), kullanıcı takipçileri için dersem twitter API (ve OAuth) kullanılarak i sadece 99 sonuçlar döneceklerdi.

I takipçilerinin sayısı iade edene kadar o çağıran bu tarz döngü takipçisi 100 başlayan tekrar arayın sonra, 99 dönebilirsiniz bir yolu var mı?

Ya da sadece TÜM takipçileri geri?

5 Cevap

Size anlatıldığı gibi imleç parametreyi belirtmek gerekir in the API documrnation. Örneğin imleç belirtmek = -1 ilk sayfasını istemek ve daha sonra birinci yanıt olarak döndürülen bir next_cursor değer kullanmak için:

  http://twitter.com/statuses/followers/barackobama.xml?cursor=-1
  http://twitter.com/statuses/followers/barackobama.xml?cursor=1300794057949944903

Eğer doğru çağrıyı kullandığınızdan emin olun. followers/ids bir defada 5000 verir (ancak bu kimlikleri sadece bir listesi). Bu çağrı da, kullanıcılara sayfaları aracılığıyla adım izin imleç kullanır. Tüm bunları olduğunda bir sıfır geri almak.

Twitter API yöntemi takipçileri / kimlikleri için api Çağrı 15 dakika başına 15 açılış yapmak için bizi kısıtlar. Bu API daha fazla yaparsanız size Hız Sınırı Ulaşıldı bir hata masaj verecektir.

For more information of twitter API rate Limit Visit-https://dev.twitter.com/docs/rate-limiting/1.1 and https://dev.twitter.com/docs/rate-limiting/1.1/limits

Twitter saatte sadece API istekleri belirli sayıda izin verir ve ben think dakika. Bir kerede birden fazla herhangi 99 isteklerini almak mümkün olmayabilir.

Ben uzunca bir süre önce bu sorulmasına rağmen, ben (+ yeni programlama becerileri) son zamanlarda oldukça benzer bir şey bina için geri geldi.

Ben Twitter API bir istek all Kullanıcıların takipçileri (veya aşağıdakilerden) ait olsun kullanıcı kimliği adlı bir yöntem var fark ettim. Aslında tweet isteyebilirsiniz - Ben iyi yolu array_chunk 100 toplu içine kimliği doldu (ve ben saat tüm kullanıcılar API istekleri kullanmak istemiyorum gibi sadece ilk 30 dizileri almak bulundu! .) Sonra 100 kullanıcı userinfo (şu anda doğrulanmış kullanıcının görünümünde) kalkmak için izin veren bir yöntem var bu yüzden ben sadece bir döngü yapmak (uyku biraz inbetween) ve daha sonra 30.000 twitter takipçileri var!

Kullanıcılar çok yavaş olabilir sitede bir sayfa istediğinde ve bir HTTP aşımı eğilimli olabilir zaman anında bunu sanki ben, bir kuyruk sisteminde uyumsuz bunu tavsiye ederim. Ayrıca cehennem gibi bunları önbelleğe!

Üzgünüm, herhangi bir kod yazılan vermedi, ama umarım bu düşünce süreci birisi yardımcı olacaktır :)