Özel CAPTCHA tasarım

4 Cevap php

I currently ran into the issue that I do not have the money to buy/rent any professional captchaing service. So I tried to look around for OS captcha generators, and captcha designs.

Ben de kendi ve basit CAPTCHA tasarım hakkında kısa bir beyin fırtınası vardı.

Eğer herhangi bir tercihleri ​​var mı, ya da en büyük perfomance pırasa kalmadan bana PHP captcha'lar işleme iyi bir tavsiye verebilir?

(Basit bir CAPTCHA tasarımı Benim girişimi: .pdf )

EDIT: Hepinize teşekkürler, ben ;) sadece bir "doğru-cevap" vermek için üzgünüm, ama her iyi cevap +1

4 Cevap

Kendi captcha'yı tasarlamak istiyorsanız, ben son derece size this tutorial bir göz atın öneririz. Bu çeşitli PHP resim değiştirme fonksiyonlarını kullanarak, istediğiniz gibi captcha tasarımını değiştirmek için izin, temel bir CAPTCHA tasarımı geçer.

Aslında resmi olarak kullanmak nasıl, rastgele yazı tiplerini kullanmak her karakter farklı bir boyut yapmak, görüntüyü çarpıklık, vb öğretici bir oturum ile nasıl kullanıldığını, bir kod oluşturulur nasıl göstermek için, ve kod değiştirebilir bir giriş formu.

Ben aslında öneririz ziyade (bu sitede, Facebook, Craigslist vb tarafından kullanılan) çok iyi kalitede ücretsiz olduğu gibi reCAPTCHA kullanmak ve kendi haddeleme olacaktır.

Ayrıca tüm görüntü üretimi ve bozulma ReCAPTCHA sunucuda yapılır gibi, yoğun kaynak olmadığını gereksinimlerini de karşılar.

PHP örnekler bulunabilir here

CAPTCHA'ları kullanıcılar için ... ReCaptcha Eğer tekerleği yeniden icat yapmadan bütçe sorunlarını çözmek gerekir korkunç bir bariyer olma sorunu bir kenara bırakarak.

Göz önünde bulundurmanız gereken ilk ve en önemli şey captcha kolayca kırılabilir olmasıdır. Zaten javascript kullanarak çözülür / breaked bazı iyi eski captcha'lar vardır. Daha fazla bilgi almak için bu sayfaları ziyaret edin:

http://ejohn.org/blog/ocr-and-neural-nets-in-javascript/
http://blog.makezine.com/archive/2009/01/javascript%5Fcaptcha%5Fdecoder.html