PHP dosyası adlandırma kuralları (. Sınıfı. Inc)

5 Cevap php

Ben. Sınıfına bakın ve. Inc dosya adları çok zaman dahil. Benim şimdiki anlayış bu dosyanın amacı / içeriği net yapmak için sadece bir en iyi uygulama olmasıdır.

A. Sınıf veya. Inc dosya adı özel bir amacı vardır ve gerçekten bir şey anlamına gelir PHP herhangi bir örnek var mı?

5 Cevap

Tam olarak değil

Eğer .htaccess dosya kurmak zorunda ne bağlı olarak, sınıflar dünyaya görünür hangi belirleyebilirsiniz. Ben en iyi uygulama hala .php if you can ile her dosyayı bitirmek diyor inanıyorum.

Eski bir soru ama benim öğle tatilinde bu tökezledi. Benim dosya adları olarak okuma eğiliminde yüzden mnml tarafından öneriyi ters tercih:

class.*.php
inc.*.php
tpl.*.php

vb

Tamamen benim benim FTP istemcisi alfanümerik sırayla görüntüler olduğu gibi örgütsel amaçlar için, her "tür" birlikte gruplandırılır. Açıkçası bu olsa kişisel bir tercih olduğunu ve muhtemelen de siz (klasör ve alt klasörler sonsuz zincirleri ile küçük projeler görmeye dayanamıyorum) çok dizinleri kullanmak ister nasıl etkilenir.

Benim sınıf dosyaları ile sona olun. Class.php yüzden bir sınıf olduğunu görebiliyorum ama kimse kaynağını görebilirsiniz.

Bence en iyi uygulama bir Framework kullanmak ve onların örnek projelerinde kullandığı aynı adlandırma kuralları kullanmaktır. Ben bir fark yok çünkü bunun için bir standart olduğunu düşünmüyorum.

Çoğu insan *. Inc.php gibi *. Class.php ve statik dosyalar olarak kendi sınıfları isim.

Bu bir yerde sınıf dosya adı class anahtar kelime ile isim sınıflara PHP kodlama en iyi yöntem standartlarına göre önerilmektedir. Ancak, nihai karar o ya da değil sopa isteyip sizindir. Bu kod yürütme ile ilgisi yoktur.