PHPs SoapServer maksimum yürütme zaman etkilenir mi?

1 Cevap php

Geçenlerde PHPs SoapServer kullanan bir PHP web hizmeti için bir Java frontend'i yarattı.

Benim uygulama uzun süren veri senkronizasyonu performans ve ben PHP biliyorum ne ben, çünkü max_execution_time limitinin bağlantılarını kapalı almak için kendimi hazır.

SoapServer örneği sonsuza kadar çalışıyor sanki Ama ben, hata her türlü asla.

Burada benim en iyi tahminim, ben gerçekten SoapServer nasıl çalıştığını anlamak kalmamasıdır. Yani, herkes bu konuda biraz ışık tutabilir? SoapServer max_execution_time etkilenmez değil mi?

EDIT: benim testlerde max_execution_time 5 dakika ayarlanır, ancak benim program saat boyunca çalışıyor.

1 Cevap

max_execution_time php.ini veya komut ini_set() veya set_time_limit() kullanılarak, ya 0'a ayarlanırsa, o zaman hiçbir sınır olmazdı. Bu neden olabilir?

Edit: Ayrıca, ben sadece bu fark manual:

Not: set_time_limit () fonksiyonu ve yapılandırma yönergesi max_execution_time sadece betiğin kendi yürütme süresini etkiler. Herhangi bir zaman sistemi () kullanarak çağrıları komut çalışmakta olduğu azami süresini belirlerken, akım işlemleri, veritabanı sorguları dahil değildir sistemi gibi script yürütülmesi dışında olur aktivitesi üzerine geçirdi. Bu ölçülen zaman gerçek Windows doğru değildir.

Çoğu zaman veri akışı veya buna göre, zaman sınırı doğru saymak olmaz sorguları, yürütme harcanan çünkü Belki de sizin kesim almıyorsanız.