PHP geliştirme için Eclipse PDT vs NetBeans

7 Cevap php

Nasıl Eclipse PDT PHP geliştirme için NetBeans farkı nedir?

Ben sadece Windows 7 ile yeni bir bilgisayar aldım ve PHP için bir geliştirme ortamı kurmak başlıyorum. Herkes son zamanlarda hem IDE kullanılan ve hızlı bir karşılaştırma yapabilir misin? Eğer desteklenen büyük ne çerçeveler biliyorsanız, bu çok iyi olurdu.

7 Cevap

Evet, çok yakın zamanda PHP geliştirme için NetBeans Eclipse geçti. Ve itiraf etmeliyim - Ben daha NetBeans seviyorum. Bu benim için daha hafif ve kararlı görünüyor. Bu kesinlikle daha hızlı yükler. Ve kod tamamlama Eclipse çok daha iyi gibi görünüyor - o kadar sık ​​başarısız değil, ve size değişkenlerin türlerini belirtmek isteyen her yerde ipucu-yorumlarınızı ekleyebilirsiniz. Ayrıca NetBeans IDE Eclipse çok daha kolaydır. Muhtemelen kadar güçlü değil (ve kesinlikle daha birkaç yapılandırma seçeneklerini kullanabilirsiniz), ancak diğer taraftan, Eclipse karmaşık sistemi ile düpedüz korkutucu oldu.

Bu şekilde koymak - (benim gibi) bir Windows arka plan geliyorsa, NetBeans için gidin. Eğer bir Linux / Unix hayranı iseniz, Eclipse ile evinizde hissedeceksiniz.

Ben sürüm 7.0 sonra NetBeans geçiş serbest bırakıldı. Daha hızlı, daha hafif ve kod tamamlama iyidir. Onun kolay yapılandırmak ve sadece, işleri Eclipse karmaşık yapılandırma ile uğraşmak gerekiyor ve ben kodlama odaklanmak istedim everithing gibi görünüyor için. Ama her ikisi de iyi.

Onlara göre, sen http://dev.umpirsky.com/eclipse-vs-netbeans-for-php-development/ daha fazla okuyabilirsiniz

Eclipse PHP (PDT) out-of-the-box çalışan bir hata ayıklayıcı ile gelmiyor. Sen bu işi yapmak için en az 2 ya da 3 diğer telaşlı açık kaynak bileşenleri indirmek ve kurmak zorunda. Ben hata ayıklama (kod atlama) gerekir ve birkaç gün Eclipse ortam kurulum cehennem ile çalışmak zorunda yoksa, o gitmek için yol olabilir, NetBeans denedim, ama hiç.

Ben ilk Eclipse kullanan ve bu dost çalışır. Sonraki Java için Netbeans kullanmak ve java tamamen kullanmak ve Eclipse kaldırın. Ben ihtiyacım dahaki sefere ben bu amaç için Netbeans'ı kullanmak ve ben de vurgulayarak Eclipse daha iyi kod Netbeans kod tamamlama anladım ama hata ayıklama ve çalıştırmak Eclipse daha iyi, derlemek, inşa etmek ve ben gelecekte NetBeans artış özelliği ve işlevselliği düşünmek PHP ile çalışır.

Tutulma Avantajı ben aynı projede PHP ve Perl kod olabilir.

Ben sadece CVS PHP projeleri düzenlemek için eclipse PDT 2.2.0 karşılaştırmak için, NetBeans IDE 6.9.1 indirilebilir.

Eclipse onu halletmek ve kullanmaya başlamak için en kolay all-in-one eclipse FDT yükleyerek, ancak, karmaşık ve kurulum için zor görünebilir.

Ben bunu hemen kadar hızlı gerçekleştirebilir, hızlı ve hafif NetBeans olduğunu nasıl şaşırdım.

Hala yapar ve malzeme gösterir, ama NetBeans bir gevrek bir tasarıma sahiptir nasıl yolda tutulması gibi.

Her ikisi de ne olursa olsun, Linux veya Windows işletim sistemi gerçekten çok iyi seçeneklerdir.

Açıkçası - Ben iyi ya da kötü olduğunu bilmiyorum; Ben Eclipse ile çalıştık ... o Koleji tarafından gerekli oldu ben JAVA ders bunun için çok çalıştı ve ben hızlı bir şekilde PDF dosyaları da dahil olmak üzere sınıfına ilgili "her şeyi", saklamak için projeyi işlemek için nasıl anlaşılması ve için devam Word belgeleri.

Bu gelince PHP-iyi, XDebug Eclipse ile çalışması için almak gibi olamaz. Hatta emin değil neden bu noktada biliyorum. Ben NetBeans yüklü ve PHP xdebug ile arabirim hiçbir sorunları vardı ... o yüzden ayrılıyorum. Ben bu uygulamalar-ve ben, çoğunlukla kozmetik şeyleri sevmiyorum şeyleri de ilgili gibi yönleri vardır. Yazdıkları nerede proje veri ve proje verilerini yeniden adlandırma veya taşıma hakkında gibi ... Ben 'Fasulye ile Eclipse ve değil çok sorun ile bir zamanların bir Hisselerini yaşadım.