Php.ini kaydedilemiyor

7 Cevap iis

Ben Web Platform Installer aracılığıyla Windows 7 yüklü FastCGI için PHP var. Ben günlüğünü etkinleştirmek için php.ini düzenlemek gerekir, ama bir şey, açık ve / veya kilitli o var görünüşe göre, çünkü varolan dosyanın üzerine yazmak mümkün değilim.

IIS Yöneticisi sunucusu durduruluyor yardım etmez; Windows İşlem Etkinleştirme Hizmeti'ni ve World Wide Web Publishing Service durdurma yardımcı olmuyor. phpinfo() Ben doğru dosya (: \ Program Files (x86) \ PHP \ php.ini C) ile çalışıyorum olduğunu onaylar. Sadece okumak ve ben bunun için izniniz yok gibi işaretli değil. Ben fikir bitti.

7 Cevap

Başka bir seçenek, farklı bir konuma yeni bir dosya içine dosyanın metni kopyalayıp değişiklikleri yapmak, 'php.ini' olarak dosyayı kaydetmek için. Sonra eski bir overwriting genelinde yeni bir dosya kopyalama. Explorer farklı izinleri işleyebilir.

Ben bu sorunu vardı ve etrafında çalışmak başardı. Siz bir yönetici olarak editörü (not defteri ya da herneyse) çalıştırıyor olmanız gerekir.

In Window Vista / Window 7, right click and choose "Run as Administrator". Then open php.ini and edit it...

Dosyayı kilitleme tam olarak ne olduğunu öğrenmek için, Sysinternals'den {[(0)}] (doğrudan EXE indirme linkine), (şu anda Microsoft'tan bir parçası) Bul kolu özelliği kullanabilirsiniz.

Ben tam bir soru ile yardımcı olamaz üzgünüm, ama bu yardımcı olur umarım!

Windows 7, sağ Not Defteri'ni tıklatın ve "Yönetici olarak çalıştır" ı seçin. Eğer editör olarak + + Not Defteri'ni kullanmayın emin olun. Bu dosyayı erişir ve bu nedenle bir hata olduğunu size söyler.

Varsayılan not defteri bu talimatları ile iyi çalışır.

Eğer dosyaya yazmak için çalışıyoruz ne bağlı olarak, bunun yerine sitenin kökünde bir '. Htaccess' dosyasına yazabilirsiniz. Eğer isterseniz ben daha spesifik bir örnek sağlayabilir.

Ayrıca Unlocker bu anlamaya kullanabilirsiniz. Onu etrafında olması zarar vermez böylece bir acı, ama yine de yarar gerçekten kullanışlı.

Bu deneyin:

  1. Websunucu durdurmak
  2. Dosyasını değiştirme
  3. Websunucu başlayın

Bu işe yaramazsa, o zaman muhtemelen yanlış dosyayı değişiyor. \ Program Files (x86) \ PHP \ php.ini: Bu sunucu C kopyalar onu başladığında orijinal dosya başka bir yerde olduğunu ve bu mümkündür. phpinfo () her zaman yazılır dosyaya işaret olabilir ...