Visual Studio PHP

5 Cevap php

Ben IDE olarak Visual Studio kullanarak şu anda PHP Deving ediyorum. Ben PHP projeler vb almak Phalanger visutal stüdyo entegrasyonu kurdum ama VS standart ASP olanlar gibi PHP başlangıç ​​ve bitiş etiketlerini tanımak istiyorum.

Ben html editörü içine <% %> yazdığınızda, yani ben PHP etiketleri aynı <? ?> davranmasını istiyorum

Ben "Etiket Özel Seçenekler" oynuyordu ve denir? Bir etiket oluşturulur, ancak kapanış etiketi yanlış gösteriyor gibi <? /?> ettik

Bu yapılabilir mi?

Şerefe

Tim

5 Cevap

Sen deneyebilirsiniz Vs.php.

Ayrıca deneyebilirsiniz PHP Tools for Visual Studio. Phalanger entegrasyonu şimdi de bunun üstüne inşa edilmiştir.

Ben gerçekten PHP kodu için iyi bir yerdir, Visual Studio sanmıyorum sanırım, ama belki bu sadece benim. Ben daha ziyade DreamWeaver kullanmak istiyorsunuz, hatta Notepad + + (ücretsiz) dizim, ve daha fazla neden olan.

Eğer PHP için Visual Studio kullanmak istediğiniz belirli bir nedeni var mı? Genellikle VS vs C #, VB, C + +,. NET gibi Microsoft diller için

Bu göz atın: http://www.jcxsoftware.com/.

HTM

Colby Afrika

VS kullanmak zorunda bazı özel bir nedeni var mı? Eğer değilse, ben son derece PDP, NetBeans, Aptana veya Eclipse ile deneyin tavsiye ederim. Her üç genişletilebilir ve özellikle PHP geliştirme için özel sürümleri sunmak PHP için mükemmel free IDE vardır.

Ben. Net çalışmak ve VS mükemmel bir IDE katılıyorum, ancak yukarıda belirtilen alternatiflerin eşit zengin ve PHP kodlama için daha iyi uyarlanmış özelliği vardır yok.