PHP komut havai iç Apache istek

1 Cevap php

I file_get_contents kullanarak, başka bir siteden on the same server bir HTTP isteği yaparak, içeriği alır bir PHP sayfası var. Her iki site (sağ, FastCGI mi?) SuPHP'ye PHP kullanarak çağrıları Apache 2 çalıştırmak

Bu çağrı yükü ne kadar önemli olduğunu? Apache PHP için bir istek göndermeden önce işleme bir sürü yapmak mı?

Arama yapmak için alternatif bir yol exec('php /the/other/script.php some parameters') için ilk site için olacaktır. Bu hızlı olabilir, ya da Apache geçiyor ki daha büyük bir süreç yumurtlama havai olduğunu misiniz?

1 Cevap

Apache başının üzerinde örnek https, htaccess çek, vb, yeniden için bu site barındırma için yapılandırılmış nedir bağlıdır gidiyor. Böyle şeyler biriktirecek. Şimdi ben bu nispeten havai akıllıca çok gerginlik olacağını sanmıyorum ama aradığınız harici sayfaların niteliğine oyure olarak bazı durumlarda signifigant olabilir yanıtı oluşturmak için bu TAKS zaman var olacak.

Bunu dedi, ben apache üzerinden arama yapma ile ilgili bir sorun bakın nessecarily Yüklü. Ama sen php açığa önermek gibi doğrudan daha iyi olacağını düşünüyorum. Ben belki genel SOA üzerinde okuma uygulamak için en iyi nasıl bazı fikir sahibi olmanıza yardımcı olabilir düşünüyorum.