PHP / MySQL çok kullanıcılı oyun motoru geliştirmek için hızlı / kolay yöntemi?

1 Cevap php

Ben gelişmiş bir tasarımcı değilim, ama aynı zamanda geliştirme alanında kariyer başlayan: Ben bir PHP ara kullanıcı değilim. I (maalesef) prosedürel gelişimi öğrendi ve OOP değil.

Benim geçerli proje bir çok kullanıcı oyun web-app olduğunu ve bunu OOP olması gerektiğini ısrar etmek sadece benim Boss için procedurally gelişmekte olduğunu, bu yüzden (Ben nispeten hızlı öğrenen olduğuma inanıyorum) OOP öğrenmeye başlamak gerekiyordu. Bir arkadaşım (ben kabaca 2 hafta geç kaldı) sadece hafif bir PHP çerçeve öğrenmek ve proje en az üç hafta içinde başlatılan gerektiğinden, oradan hareket bana tavsiye!

Bunları karşılaştırarak makaleler bir çok gördükten sonra, ben verimlilik ve hafif-edness dayalı CodeIgniter, Kohana ve Yii ile sona erdi. Ben oldukça Yii bitti gibi talimatları satırı komutu için kullanılan değilim, bu yüzden benim zaman kazanmak için onu devre dışı bırakmak zorunda kaldı:. (Kohana çok ilginç görünüyor, ama ben PHP5 yeni duyuyorum ve kullandığı OOP ve çok az var Kohana üzerinde yardım, ben bile kitap satın almaya çalıştı ama hiçbiri vardır. CodeIgniter yararlı bir sürü malzeme var, ama Erişim Kontrolü ile hiçbir resmi doğrulama modülü var ve ben test ettik üç açık kaynak modülleri diğer ile iyi entegre etmedi Ben kullanıyorum modülleri.

Herkes hızlı bir öğrenme eğrisi ile başka cepten PHP çerçeve tavsiye, ya da ben test edilen 3 çerçeveler vardı, ya da sadece yoğun OOP inceledikten sonra kutunun dışında tüm uygulama geliştirmesi gerektiği sorunları çözmek için bazı öneriler sağlayabilir lütfen? Zaman ayırdığınız için teşekkürler.

1 Cevap

Eğer iki hafta içinde bu bilgi ve proje bitirmek olduğunu, bir kimlik doğrulama sağlayan çerçeveler, özgün vardır ama hiçbir yolu yoktur.

CodeIgniter öğrendiğim ilk çerçeve oldu ve bu benim için mükemmel bir seçim oldu: dokümantasyon gerçekten iyidir: belgeleri okuyarak tam MVC modelini anlamak için beni sağladı. Ben senin yerinde olsaydım ben kesinlikle CodeIgniter'ı kullanımı ve tartışılan birçok ücretsiz doğrulama eklentileri birini entegre olacağını here.

Eğer proje bittikten sonra, gidin ve tercihlerine bağlı olarak, Symfony ve Zend Framework öğrenmeye başlayabilirsiniz.