Web İşletim Sistemleri henüz pratik mi?

4 Cevap php

Ben tam zamanlı bir web geliştirici değilim ama bir masaüstü programcısı olarak köklere sahip ve Web İşletim Sistemi bu gün hakkında konuşmak bir sürü var dikişler.

Henüz daha kullanıcı dostu yapmak için bir Web OS içine web uygulamaları dahil etmek ya da sadece geleneksel HTML düzen yapmak pratik mi?

Ben Ext JS ve beni içine benim kendi web uygulamaları dahil ve onları daha bir masaüstü uygulaması gibi hissettirmek için daha basit olacak yolunmuş PHP dayalı olan çok ilginç görünüyor bir tane buldum.

qWikiOffice - http://qwikioffice.com/

4 Cevap

Bana bir "WebOS" bir yanlış isim biraz olduğunu söylemek için ilk izin. Ne gerçekten kastedilen görünüyor ve klasörleri ve diğer aletler vardır, çünkü modern bir işletim sistemi gibi hissediyor bir web "uygulaması" dır.

Ben bazı şeyler için bir "webos" sonunda pratik olacağını düşünüyorum, ama şimdi, AJAX ile geleneksel masaüstü uygulaması tip kavramları içeren bir "geleneksel" html düzeni uygulamalı mevcut düzeyidir.

Uh, "pratik" demek mi? Ya da "korsan"?

Her neyse, evet, ben onlar kullanıcılarının belli bir sınıf için pratik olduğunu düşünüyorum. Hafif uygulamalar ve RSS ve arama / sörf web okumak için bir yol isteyenler için çok iyi geliştiriciler için büyük değil.

Fikir serin olsa, çünkü dünyada bir çok ülke sefil bir internet hızına sahip olduğu gerçeğini pratik değildir. Ben sadece Tayland olmuştur, çoğu yerde internet gmail ajax modda çalışmak için yeterince hızlı değildi. Batı ülkelerinde sürebilir.

Ben bir WebOS kullanmak için zorlayıcı bir sebep göremiyorum henüz. Benim tarayıcı sekmeleri var ve ben gerçekten tüm Web Uygulamaları farklı sekmelerde açılmış olan umursamıyorum. Benim OS çoğunlukla ben zaten bir Web Browser yapmak istiyorum asla dosya işleme için kullanılır.

Ben JavaScript bir sürü oynayan insanlardan daha fazla bir şey olarak görebilirsiniz. Bunu yapmak neden bir web uygulaması geliştirmek için gidiyoruz eğer öyleyse çoğu insan (belirli webOS kapalı tutmak) kullanmak mümkün olacak.