Dinamik Test Araçları

1 Cevap php

Ben dinamik test aracı çeşit arıyorum. Bana ne demek istediğimi açıklayayım. Benim iş stratejisinin bir modüler uygulama ve parça bağımsız olarak her modül lisans için sahip. Böyle diğer modül dosya sisteminde mevcut olmadığı zaman bile bir modülün testleri tüm hala geçmek gerçeği gibi şeyleri test etmek istiyorum.

Ben benim test paketi sırasında doğrulamak mümkün olmak istiyorum başka bir şey, un ilgili ayarları onlar birleştiğinde gerekiyordu olmayan davranışlarını değiştirmek gerektiğidir.

Her test için bir ad-hoc script yazmak ve kusur enjekte önemsiz olabilir, ama kuru bir ihlali gibi geliyor olacaktır. Özellikle PHP, kusur enjeksiyon bu tür için tasarlanmış herhangi bir alet var mı?

Yani ideal bir dünyada ben bir şekilde çevreyi değiştirecek, her biri "çevre değiştirici" komut, bir dizi yazmak mümkün olmak istiyorum. Her bir "çevre değişiklik" PHPUnit için tüm testler gerekir. Hangi "çevre aşırı" altında başarısız testleri raporun çeşit görüntülemek mümkün olmalıdır

Yani N ile "çevre değişiklikler" ve M testleri, paso toplamı & arızaları N kez selenyum gibi GUI test araçları her farklı ortamda (tarayıcı) üzerine takım çalıştırmak nasıl benzer M, eşit olmalıdır

1 Cevap

Bu fikstür içinde phpunit ve bazı büyü kullanarak çalışabilir. Ama kaynak depo bir ödeme oluşturur (Ant veya Phing gibi) bazı inşa aracının içine bakmak istiyorum, en gerekli modülleri kurmak ve daha sonra phpunit testleri çalıştırır.

Düzenli otomatik geri bildirim almak çok Phing veya Ant phpUnderControl veya Hudson düzenli olarak gibi bir sürekli entegrasyon sistemi çağrılabilir.